MILLIONBESLAG

MILLIONBESLAG: Tollvesenet har beslaglagt uekte Justin Bieber-effekter til en verdi av 1,3 millioner kroner. FOTO: SCANPIX

Justin Bieber med ekstrakonsert i Norge

I forbindelse med at Justin Bieber skal holde konserter i Telenor Arena i april, har det nå blitt klart at han skal spille en ekstrakonsert. Billettsalget til den konserten starter torsdag morgen.

HJERTE

HJERTE: Venninnene Anne-Marte Evensen (f.v.), Kari Ryen Thunberg, Ida Alvestad, Anja Bornstedt Landsverk og Synne Sauar fra Notodden og Sauherad var på plass i Oslo i mai. Foto: PRIVAT

Populære saker akkurat nå

Varden

Hold deg oppdatert på nyheter fra Telemark! Følg Varden på Facebook du også!

Justin Biebers skal holde to konserter i Norge, 16 og 17.april 2013 på Telenor Arena.

Facebook-knapp kommer her

Onsdag ble det også kjent at den populære artisten skal holde ekstrakonsert den 18. april på samme sted.

Billettene til den konserten blir lagt ut for salg torsdag morgen.

- Norge trengte desperat en tredje Bieber-konsert. Vi har fått tusenvis av mail og telefoner denne høsten med intense bønner fra fansen som ikke hadde klart å skaffe seg billetter. Vi har derfor jobbet lenge med å få på plass en ekstrakonsert, og det er nå med stor glede vi endelig kan bekrefte at Bieber har sagt ja. Vi er veldig glade for at all fansen som ikke fikk tak i billetter i sommer nå får en ny mulighet til å se sitt store idol, sier Peer Osmundsvaag, daglig leder i Atomic til VG Nett.

Popstjernen og tenåringsidolet skapte hysteriske tilstander blant fansen da han besøkte Norge på en promotur i mai år, og billettene til de to opprinnelige konsertene i april ble revet bort på kort tid da billettene ble lagt ut for salg i juli.

LES OGS� :

 

Dette leses mest på Varden.no akkurat nå