annonse

Lissie underholdt med rock og folk

Den amerikanske folk-rock artisten Lissie gjestet Wrightegaarden med band i kveld.

  • Ane-Marte Skårdal Jonassen

Det var god stemning både foran og på scenen da kjente og kjære låter ble fremført av Norgesvennen Lissie på Wrightegaarden i Langesund i kveld.

Facebook-knapp kommer her

Artisten har fått mange fans i Norge, og solgte ut Sentrum Scene to dager på rad i fjor. Samarbeidet med Øystein Greni fra Bigbang med duetten på låta «No One» fra Bigbangs nyeste utgivelse «Epic Scrap Metal» fra 201, har også vært med på å få Lissie godt kjent i Norge.

Stor stemme

Den sjarmerende Singer-songwriteren fra Rock Island, Illinois, entret scenen med å ønske alle velkommen, og sa at det var flott å være tilbake i Langesund.

Bakgården til Wrightegaarden var for anledningen fylt med mange stoler og bord og de mest ihuga publikummerne sto tett i tett foran scenen.

Lissie, som opprinnelig heter Elisabeth Maurus, har høstet lovord i hjemlandet USA og i hele Europa. Det er ikke rart, med denne rå, kraftfulle og særegne stemmen som fylte Wrightegaarden i kveld. På scenen virket det som om hun aldri hadde gjort noe annet.

Lissie åpnet det hele med låten «Bully» og da hun sang «When I`m alone» sang samtlige jenter foran scenen med. Stemningen ble ikke dårligere da hun sang "Sola skinner" på norsk av Jokke og Valentinerne.

Gir alt

- Lissie har kanonbra musikk, og hun gir alt av seg selv på scenen. Hun virker så levende, og måten hun fremfører på er så engasjerende, forteller Beate Andersen fra Porsgrunn. Andersen er ute på jentekveld med venninnene.

- Vi var på Lissie her i fjor, og det ga mersmak, forteller Andersen.

Venninnen Henriette Melbye fra Porsgrunn synes Lissie er en veldig god artist.

- Hun er en inspirerende artist og hun rocker scenen, sier Melbye.
Jentene forteller at de ser frem til en kveld med god stemning, god atmosfære og selvfølgelig bra musikk.
 
Før kveldens konsert la Lissie ut følgende melding på sin offisielle twitterside «Hope to see y'all tonight in langesund, norway at wrightgaarden!!! Tell your friends!!! Woohoo» var oppfordringen fra den amerikanske artisten til sitt norske publikum.

Godt vel og over 600 mennesker hadde funnet veien til Wrightegaarden onsdag kveld.

annonse