annonse

Nå stiller tatovøren Dino ut kjempeportrettene av familien sin

FØRSTE UTSTILLING
FØRSTE UTSTILLING: Tatovør og kunstner Dino Tomic debuterer med utstilling av famiilieportretter på Høgskolen. (FOTO: KJELL AULIE)

Dino Tomic, tatovør og kunstner fra Notodden, er «headlineren» på arrangementet Åpen dør ved Høgskolen i Telemark, Notodden, 12. og 13. mars.

  • Kjell Aulie

– Dette er min første ordentlige utstilling. Klart jeg er spent, sier Dino Tomic.

Fra idé til ferdig bilde

Han er glad for at han fikk sjansen til å stille ut nettopp ved høyskolens avdeling på Notodden.

25-åringen har studert ved skolen og nå skal han fortelle studenter, blant annet sin bror og søster, om hvordan han har utviklet seg etter at han var ferdig med studiene.

Han vil også fortelle om prosessen fra idé til et ferdig bilde.

Utrolig detaljrike

Dino Tomic stiller ut ni store familieportretter og vil blant annet vise hva det er mulig på få til i stor skala, kun ved hjelp av blyanten.

– Også flere av lærerne jeg hadde i studietiden vil kunne se hvordan jeg har klart å videreutvikle meg som kunstner, sier han.

De store bildene er rammet inn og er utrolig detaljrike.

– Bildene er ikke til salgs, men vil forbli i familiens eie, fastslår han

Varden har tidligere fortalt om tegningen Dino har gjort av kong Harald og som han har levert på Slottet som gave.

Vil over på tegning

I dag er det som tatovør han tjener til livets opphold. Kundene strømmer på fra hele landet. Facebook med 114000 og Instagram med 151000 følgere er svært viktig for kunstneren.

– Målet er å trappe noe ned på tatoveringsvirksomheten og satse mer på tegning og maling. Håper etter hvert å opparbeide meg et kontaktnett som gir sjansen til flere utstillinger, sier Dino Tomic.
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse