FAMILIE:

FAMILIE: Tore på jordet gir deg familien tilbake – skjønt det er ikke sikkert det blir helt slik du hadde tenkt ... ALLE FOTO: RAGNHILD JOHANSEN

Riv ruskende rå russ

De synger som guder, er frekke i kjeften og tøffe i trynet. � rets russerevy er gærnere enn noen gang.

PARKERING:

PARKERING: Kanskje like greit å dra til Skien?

IDOL:

IDOL: : Kebba Secka nådde til topps i Unge Talenter med i russerevyens Idol går det litt bob-bob.

FLOTTE:

FLOTTE: Sexy porsgrunnsguttær.

FREKKE:

FREKKE: : Like sexy porsgrunnsjenter.

50 russ på scenen – sånt blir det trøkk av. Det er nemlig en formidabel gjeng instruktør Kari Ødegaard har holdt på styr på, men fy søren så bra det har blitt.

Her er det fantastiske sangprestasjoner og tempo fra første teppeløft, og ikke uventet har treningskrigen mellom Elixia og Stamina HOT fått opp til flere spreke numre.

Facebook-knapp kommer her

Men det er mange som får passet sitt påskrevet, og hvis noen på skolen tror at rektor Laila Lerum eller Gunnar helt elektrisk Aasbø ikke er med, så er det helt feil. Instruktører har det også blitt plass til, og hvilke andre skikkelser som kan ha sneket seg inn, bare kjent for de helt innvidde, er usikkert, men for all del; dette er en revy for alle.

Trapp

Alle som kjenner Porsgrunn videregående skole vet at det er i trappa det skjer. Det er der folk møtes, det er der de holder show; i det hele tatt det er der nesten alt skjer, så selvsagt må russerevyen også skje i trappa. Det vil si en helt identisk trapp med grusomt kunstverk på bakveggen, bygd opp på scenen av elevene. Utrolig spenstig!

Kult

Musikkvalget er spenstig og med noen fabelaktige sang- og dansetalenter er dette en revy av høy kvalitet.

Ordfører Beyer er med i likhet med flere generasjoner fra Grenland Frittgående Hønseteater.

De har hatt det kult når de har jobbet fram sketsjer om parkeringskaos, tv-kokker, Tore på jordet, gravide rosabloggere, tøffe jegere og ikke minst seg sjæl. En spade er en spade, folkens.

Jeg så generalprøven og koste meg. Gled dere!

 

Delta i debatten!

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.