STERK BLOGG

STERK BLOGG: STERK BLOGG: Jeanette Lunde fra Gulset har opparbeidet seg et sterkt navn blant interiørbloggerne i Norge. FOTO: Reidar Peersen

Skiensjente med egen interiørfarge

Det er ikke alle som har sin egen fargenyanse til salgs landet rundt. Men det har Jeanette Lunde fra Gulset.

Kjedene Mesterfarge og Farveglede har nylig slått seg sammen og dannet farge- og interiørkjeden Kulør. Og de har valgt å samarbeide med de nye trendsetterne her til lands, nemlig bloggerne.

Les også: Ikke gjør som alle andre

«Kulør er stolte av å kunne vise frem den splitter nye paletten ”Bloggernes farger”! Paletten er laget av 12 av Norges fremste interiørbloggere», skriver de på nettsiden sin.
En av de tolv er Jeanette Lunde, som er bosatt på Gulset gård. Hun har drevet bloggen «Fryd + Design» i flere år. Fargen hennes har hun kalt nettopp «Fryd»(ekstern side).
– Fargen Fryd er inspirert av naturen. Jeg liker denne fargen spesielt godt fordi den gir en følelse av liv, varme og glede, kommenterer hun.
Fryd er blitt en lys grønngul farge. Kanskje vi også kan kalle den «Gusjetgrønn»?

Sjekk ut bloggen(ekstern side) til Jeanette Lunde.

 

Delta i debatten!

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.