annonse

Sommerfest med Lionel Ritchie i Krogshavn

SISTE CD: SISTE CD: "Coming Home" fra 2006 er siste CD fra Lionel Ritchie. (Foto: )

I kveld fyller han Oslo Spektrum. I juli står Lionel Richie på scenen i Krogshavn.

  • HELGE OTTESEN

BAMBLE - En skikkelig hitmaskin. Lionel Richie burde ha en bred appell. Fengende popmusikk. Han stiller med fullt band, kor og dansere.
Lars Moen på Wrightegaarden er meget fornøyd med at de har fått i land en sommerkonsert i Krogshavn igjen. De ønsker seg en slik hvert år, for å skape en tradisjon. De føler de er på vei nå.

Helg og ferietid

- Konserten er fredag 27. juli. Da er det helg og fremdeles ferietid. Blir det flott vær, kan det bli mye folk, tror Moen. Han tipper at det kommer mellom 6.000 og 10.000 mennesker. Kveldens konsert med Lionel Richie i Oslo Spektrum ble raskt utsolgt, nærmere 9.000 vil være til stede. Det mener Moen lover godt for Langesund også.
- Det er det samme showet og konserten vi får i Krogshavn også. Lionel Richie kommer med fly direkte fra Tyskland hvor han torsdag er toppnavn på en festival sammen med Mary J. Blige og flyr like raskt ut igjen da han skal holde konsert i Milano lørdagskvelden, forklarer Lars Moen.

Di derre også

� ge Aleksandersen varmet opp for John Fogerty i fjor. Det var så vellykket at man henter inn Di Derre med Jo Nesbø til å varme opp for Lionel Richie i år. Moen mener de passer inn i det samme poplandskapet.
Krogshavn følger tidligere rutiner med mat og drikke innfor gjerdene, en stor scene vendt mot havet og busser til å frakte folk inn og ut av området. Nytt av året er at de under 12 år slipper inn gratis dersom de er ifølge med en voksen.
Billetter til sommerens Krogshavn konsert legges ut for salg førstkommende lørdag.


(Arkivartikkel fra 10.04.2007)
annonse