annonse

Ta gratis musikkbuss til Rockekamp

VEIEN GÅR HIT
VEIEN GÅR HIT: VEIEN G� R HIT: Rockekampboss Pål Berby gleder seg over at det blir gratis buss fra Bø stasjon til Herøyahuset i forbindelse med Rockekamp lørdag denne uka. FOTO: FREDRIK PEDERSEN (Foto: FREDRIK PEDERSEN)

Vil du på Rockekamp lørdag? «Rockekamp-bussen» tar turen innom Bø, Gvarv, Ulefoss og Skien.

  • Andreas Soltvedt Andreas.soltvedt@varden.no

– Det er veldig kult at vi har fått på plass et gratis busstilbud for publikum. «Rockekamp-bussen» kjører fra Bø stasjon lørdag klokka 16 og sveiper innom Gvarv, Ulefoss og Landmannstorvet i Skien på vei til Herøyahuset hvor Rockekamp 2012 arrangeres.

Når Rockekamp er over, kjører bussen samme strekning tilbake. De som er med på veien nedover er garantert plass når bussen returnerer, sier Rockekamp-boss Pål Berby.

Søkte og fikk penger

Det gratis busstilbudet blir realisert som følge av en tildeling fra Telemark fylkeskommune. Det er Tele-Tur som stiller med bussen som har plass til 53 passasjerer.

– Vi søkte og fikk 30.000 kroner som gjør at «Rockekamp-bussen» er blitt en realitet. Rockekamp er et rusfritt arrangement myntet på ungdom. Det er flott at det bevilges penger til et tiltak som dette, sier en oppglødd Pål Berby.

Fet studiopremie

Sjefen for den praktiske gjennomføringen av Rockekamp 2012 har enda flere godbiter i ermet få dager før PA-anlegget rigges til på Herøyahuset. Vinneren av Rockekamp 2012 vil nemlig kostnadsfritt få spille inn to låter i Klyve lydstudio i Skien, miksing og mastering inkludert.

Studiopremien kommer i tillegg til at vinnerbandet sikrer seg spilleoppdrag i regi Kartfestivalen, Sluserock, Kroa i Bø og RiP pluss 10.000 kroner fra Varden.

– Og vi har enda en premie til. Den trekkes ut og går til ett av bandene som deltar. Premien leveres av A.K.A. Design og består av tjue T-skjorter med bandlogo. Og har ikke bandet logo fra før av, vil man få hjelp til å lage en, sier Pål Berby.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse