Brøt seg inn i skatehallen

Skaterne i Skien ble frastjålet masse utstyr, over to tusen i kontanter og fikk ødelagt en låsboks i løpet av søndagsnatta.

Skatehallen på Stevneplassen i Skien er en populær plass. Men da stort sett på ettermiddagen og kvelden, når skaterne utfolder seg.

Facebook-knapp kommer her

Nattestid pleier det å være rolig, men natt til søndag har i alle fall én person vært inne i skatehallen, tror Marius Flatin.

Tyve tusen

- Over to tusen kroner i kontanter er tatt fra kiosken, pluss syv-åtte helt nye skateboard, en del hjul og mange kulelager. Til sammen er det snakk om utstyr for rundt åtte tusen kroner, sier Flatin og legger til.

- Det er også tatt en dyr drill og litt verktøy. Til sammen snakker vi om verdier opp mot 20.000 kroner, sier han oppgitt.

LES OGS� : Stjal verktøy fra dugnadsgjeng

LES OGS� : Hoppende glade for skatehall

Han forteller at det er mye annet av verdi som ikke er tatt med.

- En projektor er tatt ned fra veggen, men ikke stjålet. Så det kan tyde på at vedkommende som har vært her, ikke har klart å få den med seg, sier Flatin.

Brøt opp nøkkelboks

- Hvordan har tyven(e) kommet seg inn?

- Vi har en boks med nøkler i, som står fastmontert på utsiden. Den boksen har en kode man må taste inn, for å få den åpnet. Men boksen er blitt slått i stykker, og så har vedkommende bare låst seg inn. Han låste faktisk døra etter seg da han dro også, humrer Flatin oppgitt.

LES OGS� : Kul ordfører løp fra skaterne

Nøkkelen er imidlertid fortsatt borte, så nå må man montere ny lås på stedet som i stor grad er drevet på dugnad. Politet har vært på stedet og foretatt en åstedsunersøkelse.

 

Delta i debatten!

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.