Brøt seg inn i skatehallen

Skaterne i Skien ble frastjålet masse utstyr, over to tusen i kontanter og fikk ødelagt en låsboks i løpet av søndagsnatta.

Skatehallen på Stevneplassen i Skien er en populær plass. Men da stort sett på ettermiddagen og kvelden, når skaterne utfolder seg.

Facebook-knapp kommer her

Nattestid pleier det å være rolig, men natt til søndag har i alle fall én person vært inne i skatehallen, tror Marius Flatin.

Tyve tusen

- Over to tusen kroner i kontanter er tatt fra kiosken, pluss syv-åtte helt nye skateboard, en del hjul og mange kulelager. Til sammen er det snakk om utstyr for rundt åtte tusen kroner, sier Flatin og legger til.

- Det er også tatt en dyr drill og litt verktøy. Til sammen snakker vi om verdier opp mot 20.000 kroner, sier han oppgitt.

LES OGS� : Stjal verktøy fra dugnadsgjeng

LES OGS� : Hoppende glade for skatehall

Han forteller at det er mye annet av verdi som ikke er tatt med.

- En projektor er tatt ned fra veggen, men ikke stjålet. Så det kan tyde på at vedkommende som har vært her, ikke har klart å få den med seg, sier Flatin.

Brøt opp nøkkelboks

- Hvordan har tyven(e) kommet seg inn?

- Vi har en boks med nøkler i, som står fastmontert på utsiden. Den boksen har en kode man må taste inn, for å få den åpnet. Men boksen er blitt slått i stykker, og så har vedkommende bare låst seg inn. Han låste faktisk døra etter seg da han dro også, humrer Flatin oppgitt.

LES OGS� : Kul ordfører løp fra skaterne

Nøkkelen er imidlertid fortsatt borte, så nå må man montere ny lås på stedet som i stor grad er drevet på dugnad. Politet har vært på stedet og foretatt en åstedsunersøkelse.