Sneltvedtvegen

Sneltvedtvegen: Sneltvedtvegen har vært stengt siden desember i fjor. Foto: Nils Skumsvoll

Derfor er veien stengt

Sneltvedtvegen i Skien har vært stengt siden desember i fjor. Kommunen håper å kunne åpne den populære veistrekningen innen skolestart i år.

For beboere på Sneltvedt om omkringliggende områder er den aktuelle vegen et naturlig valg for å komme seg på jobb i Skien, men siden desember har de altså måttet kjøre Siljanvegen for å komme seg inn til sentrum.

Facebook-knapp kommer her

– � rsaken til at vegen er stengt er at vi legger nye rør i området. Vi skal også bygge fortau langs veien ned til Annajordet, opplyser senioringeniør ved Drift og anlegg i Skien kommune, Bjarne Skauen.

I utgamngspunktet var det planlagt at man kunne benytte Frogner ring til omkjøring på den aktuelle strekningen, men dette valgte man å gå bort fra.

– Det ble svært mye trafikk inn i nabolaget der, så vi har satt opp forbudsskilt. Det er jo litt kjedelig for de som skal inn til sentrum, men innen skolestart håper vi å kunne åpne for normal trafikk, avslutter Skauen.

LES OGS� :

Bygger fortau langs Sneltvedtvegen

 

Delta i debatten!

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.