annonse

– Folk er så frekke

SØPPEL
SØPPEL: En sofa og diverse ting på parkeringsplassen er ikke noe vakkert syn. (FOTO: KARI MERETHE SKJELBRED)

Kun få timer før gjestene ankom, ble denne søppelsofaen dumpet utenfor grendehuset. Nå er styrelederen lei av griseri.

Elisabeth Hvitsten

– Vi vil gjerne sende en beskjed til Tony som i løpet av formiddagstimene lørdag tømte søppellasset sitt på parkeringen til � s grendehus i Skien, sier Kari Merethe Skjelbred, styreleder i Mo og omegn velforening.

Skjelbred bor like i nærheten av grendehuset. Rundt klokken tolv på dagen ble en sofa og annet skrot dumpet utenfor.

– Vi måtte fjerne søppelet umiddelbart, da det skulle være selskap på huset samme kveld, sier hun irritert.

Facebook-knapp kommer her

Skjer igjen og igjen

– Folk er så frekke. En parkeringsplass er ingen søppelplass. Om våren er dette et kjempeproblem, sier styrelederen, og forteller at hun stadig observerer biler med store hengere fulle av søppel som kjører mot skogen, for deretter å komme tilbake med tomme hengere.

LES OGS� :

Den siste søppeldumperen gadd imidlertid ikke å gjøre en like stor jobb som tidligere syndere. 

– Han bare la søppelet på parkeringsplassen. Og siden det skulle være fest der senere på kvelden, kunne ikke søppelet stå der. Dermed måtte vaktmesteren kjøre lasset bort på sin egen eiendom, sier Skjelbred, som nå har sett seg lei av skrot i nærområdet.

Avslørt av hansken

Helgens dumping tok kaka.

– Når jeg kjører oppover mot Stulen ser jeg at folk bare kaster søppelet langs veien. Slik er det også i skogen. Men det har aldri skjedd at noen har satt søppelet på parkeringsplassen. Det er ikke spesielt dyrt å kjøre opp til Rødmyr, sier Skjelbred.

Søppeldumperen la imidlertid igjen et spor. Og styrelederen har en siste hilsen til mannen som heter, eller som har brukt hansken til, Tony.

LES OGS� : Søppeldumper avslørt av private brev

– Det var dumt du ikke merket hanskene dine med telefonnummer, så vi kunne ringt deg Tony og forklart veien til Rødmyr avfallssortering. Kontakt Mo og omegn velforening så kan du få tilbake søppelet. Og vi kan gi deg en veibeskrivelse til hvor du burde kjøre det.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse