annonse

Her er vinneren av bilen

GLAD
GLAD: GLAD: Merkene skal bort, men om noen dager får Janne Wolden en skinnende ny Citroën. Kollegene gledet seg på hennes vegne.

– De’ ække sant. Jæ’ har aldri vinni noe i hele mitt liv. De’ ække sant. 34 år gamle Janne Wolden spant rundt sin nyvunnete bil i går.

  • Ragnhild Johansen Ragnhild.johansen@varden.no

– Pasientene må nok vente litt, ler sjefen seksjonssjef Benedicte Børge-Ask Madsen. Hun og de andre kollegene på lunge-polio-avdelingen på Sykehuset Telemark, var informert i forkant.

– Vi skal ta bilder til no’ prosjektgreier, sa sjefen, og Janne ble med og lot seg ikke merke av den flunkende nye Citroën-en som dukket opp foran hovedinngangen til sykehuset.

Facebook-knapp kommer her

Legges inn

Bak rattet satt redaktør Lars Kise og etter å ha overrukket en stor blomsterbukett forsøkte han å overbevise sykepleieren om at bilen var hennes.

– Jæ’ har vinni en bil, utbrøt hun vantro. Jæ’ har aldri vinni noe i hele mitt liv. Jæ’ må ringe noen. Jæ’ må ringe mamma. Jæ’ må legges inn.

Hun visste knapt hvilket bein hun skulle stå på.

– Det er ikke smil til det skjulte kamera altså?

Rosinen

Ikke rart at hun var overrasket. Bilen som har vært på farta rundt i hele Telemark i en seksukers periode, er benyttet til å få fram engasjementet for Telemark.

Varden har nesten druknet i tips fra lesere som vil fortelle hva de elsker aller mest ved Telemark. Hele 7.500 personer har vært inne på sidene våre, og rosinen i kampanjepølsa var altså å lodde ut en Citroën til en verdi av 250.000 kroner til nye og gamle abonnenter.

Vardenabonnent

Så mens venteværelset ble fylt opp av pasienter, var halve avdelingen på utsiden for å gratulere en god kollega med vinnerlykken.

– Jeg skal abonnerer på Varden resten av mitt liv, ler hun gledesstrålende.
Inne på avdelingen sitter pasientene og venter.

– Jeg må ringe til mann min. Hun finner fra mobilen.

– Han skjønte ingenting. Han sa bare hæ, hæ og så hæ igjen. Du skjønner vi vinner aldri i vår familie. Tenk så deilig med ny bil. Vi har to skræbbær fra før. Hi hi, men dette er min bil. Jeg hadde ikke vært mere glad om jeg hadde vinni tre millioner kroner.

– Nå lurer jeg på om jeg må gå til en annen en. Ska’ hu stikke meg? ler pasient Marit Solvold. – Nå kjører du forsiktig, altså, sier pasienten og ler. Og ja, det skal bli mye bilkjøring i sommer.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse