annonse

Het kontrakt for GGG

Grenland Group vinner nye kontrakter på brennerbommer.

  • FREDRIK NORDAHL Fredrik.nordahl@varden.no

BAMBLE Resource Rig Supply og Stena Drilling har igjen valgt Grenland Group som deres leverandør av brennerbommer, skriver selskapet i en pressemelding.

Total kontraktsverdi for Grenland Group er 10-15 millioner kroner.

Resource Rig Supply har tildelt Grenland Group kontrakt på to brennerbommer for Global Santa Fes Development Driller III som skal leveres i desember 2007. Dette er den tredje leveransen av brennerbommer på rad av typen PetroBoom - utkragermodell som Grenland Group skal utføre for Resource Rig Supply.

Grenland Group har levert tilsvarende modell tidligere for samme selskap til både Development Driller I og II.

Stena Drilling er også en tilbakevendende kunde for Grenland Group. Deres valg av brennerbomleverandør er den samme for deres drillskip Stena DrillMax III som for både Stena DrillMAX I og II. Grenland Group vil levere ytterligere en av sine PetroBoom - Swan Neck-modeller for Stena Drilling i 2008/2009.


(Arkivartikkel fra 13.04.2007)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse