23. september kan leiligheten til Ida Susanne Collier (26) bli kåret til Norges vakreste hjem. Klikk deg videre og se de flotte bildene av bygårdsleiligheten i Skien. (FOTO: PRIVAT)

Kan bli forsidepike i oktoberutgave

57 kvadratmeter midt i Skien sentrum er kun fire rivaler fra å bli kåret til Norges vakreste hjem.

Flott og personlig interiør hos ekteparet i Skien. (FOTO: PRIVAT)

Takhøyden i leiligheten, bjelkene, hemsen og, ikke minst, tak terrassen, var noe av det ekteparet falt for. (FOTO: PRIVAT)

Fra kjøkken til inspirasjon. (FOTO: PRIVAT)

Ida Susanne Collier lar seg inspirere av mye, som gamle filmer og farger. (FOTO: SVEINUNG BRÅTHEN)

Spiseplass til mange, i yndige farger. (FOTO: SVEINUNG BRÅTHEN)

Tirsdag var det et faktum: Ida Susanne Collier og ektemannen Stian Collier eier Norges vakreste leilighet, samt har en av fem hjem som kan bli kåret til Norges vakreste av BoligPluss og God morgen Norge.

Vinneren blir kunngjort på TV2 23. september. Hvis paret vinner, vil de pryde interiørmagasinets forside i oktober.

Del på Facebook

- Det er helt vilt å tenke på at den lille sukkertøy-leiligheten er superfinalist. Vi konkurrerer mot store hus, villaer og gårder. Og ekstra stas er det å være den eneste med leilighet, sier Collier stolt og rørt.

Innredet med hele hjertet

Den vesle, lyse og lekre leiligheten midt i Skien sentrum ble Colliers eiendom for knapt et halvt år tilbake. Siden den gang har hun latt seg inspirere av alt fra gamle filmer, interiørblogger, farger og magasiner for å innrede bygårdsleiligheten fra 1890-tallet.

- For meg betyr leiligheten veldig mye. Den er innredet med hjertet! For oss er det viktig at det er et hjem, og med det mener jeg at det er et sted man kan slappe av og få energi. Vi omgir oss meg små smil. 57 kvadratmeter med små smil, forklarer hun, og legger til:

- Jeg meldte meg på konkurransen fordi jeg ønsket å vise at også små leiligheter kan være unike og vakre. Man trenger ikke en villa på flere hundre kvadrat for å skape en personlig og kreativ stil, sier 26-åringen.

Drømmen om sukkertøy

Gjennom bloggen "Sukkertøy for øyet" får ivrige lesere ta del i Colliers fargerike verden: I dag har hun 2000 til 3000 daglige lesere og 1400 følgere. I tillegg har bloggen rundet 400.000 unike brukere siden starten for halvannet år siden.

- Bloggen ble raskt lagt merke til. Stilen i leiligheten er helt klart retroinspirert, med en stor dose romantikk. Med loppisfunn, designerklassikere og egne kreasjoner, forklarer eieren.

I fremtiden håper hun på å kunne møblere enda flere hjem.

- Jeg drømmer helt klart om å leve av det jeg liker best, nemlig redesign og interiør. Det å åpne en butikk med navnet "Sukkertøy for øyet" er den store drømmen, røper hun.

 

Jobb lokalt (220)