annonse

Kvinne (92) funnet etter leteaksjon: – Hun var litt kald, men ellers i god form

Funnet av mannskaper fra Røde Kors

Martin Øyvang

Siste 19.55: Politiet melder at den 92 år gamle kvinnen er funnet i god behold.

– Hun ble funnet av Røde Kors-mannskapene ikke så veldig langt unna institusjonen hun bor på. Hun var kald, og sjekkes på legevakta, men skal være i god form, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen.

Det var i 19-tiden mandag kveld at politiet fikk melding om at en 92 år gammel kvinne var savnet fra Heddeli bu- og servicesenter i Seljord.

– Hun ble sist sett i 17-tiden mandag, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Sør-Øst politidistrikt.

Hadde med seg rullator

Ifølge politiets opplysninger har hun gått fra stedet med rullator.

– Vi har ikke flere opplysninger om hva hun eventuelt går kledd i. Det eneste er at hun har med seg den nevnte rullatoren, sier Jansen.

Full leteaksjon

Siden kvinnen haddevært borte i flere timer, og det i tillegg er ruskevær i området, valgte politiet mandag kveld å sette i gang en full leteaksjon.

– Det er syv-åtte grader og regn i Seljord i kveld, og derfor setter vi inn full styrke på å finne henne. Siden hun har vært borte i flere timer, er det grunn til å bli bekymret. I tillegg til politiet deltar mannskaper fra Røde Kors og Norske redningshunder i leteaksjonen, sier Jansen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse