annonse

Opptur for Grenland

GODE TALL: GODE TALL: - Vi er veldig fornøyde resultatene på undersøkelsen over næringslivets holdninger i Grenland, sier Ann-Iren Haugen som er prosjektleder for Profilering og Identitet i Vekst i Grenland. (Foto: )

- Her foregår det vekst og nyskapning.

  • KARINA HAGEN Karina.hagen@varden.no

PORSGRUNN I ettermiddag presenterte MMI Synovate resultatene av sin undersøkelse om næringslivets holdninger til Grenland. Bortsett fra et par negative trekk som i stor grad knytter seg til dårlig intrykk av kommunikasjoner som veier, jernbane og flyplasser, var resultatene nesten utelukkende positive.
- Denne underøkelsen viser et bilde av en region hvor det foregår vekst og nyskapning. Ting har i vesentlig grad snudd i positiv retning, konkluderer MMI-direktør Erik Dalen.
- Vi er veldig fornøyde. Nå er miljøspøkelset begravd en gang for alle og det råder optimisme for Grenland, ståler Ann-Iren Haugen som er prosjektleder for Profilering og Identitet, Vekst i Grenland.


(Arkivartikkel fra 10.04.2007)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse