annonse

Politiet står uten mistenkte etter mulig knivstikking

LØSLATT
LØSLATT: Politiet står uten mistnekte etter at en mann kom blodig på treningssenteret i Skagerak Arena. (Foto: Tone Lensebakken)

Tre menn ble pågrepet og tatt inn til Grenland politistasjon etter at en mann skal ha blitt knivstukket på Falkum lørdag. Alle tre ble løslatt og ingen av dem er siktet.

Torbjørn Tungesvik

Offeret i saken dukket opp på treningssenteret Elixia ved Skagerak Arena lørdag ved 14-tiden, og sa han hadde blitt knivstukket og forsøkt ranet.

Kort tid etterpå gikk væpnet politi til aksjon i en boligblokk på Falkum. Tre personer ble tatt med inn til Grenland politistasjon.

Knivstikking i Skien: Politiet ber publikum om tips

– En av dem var siktet i saken. De andre to ble tatt inn med hjemmel i politiloven, fordi de oppholdt seg på et sted der det var begått en kriminell handling. Alle tre er nå løslatt og ingen siktet, sier politiadvokat Elin Rike Johansen til Varden.

– Betyr det at de er sjekket ut av saken?

– Ja, på det nåværende tidspunkt er de det.

Offeret i saken har ikke kunnet fortelle politiet nøyaktig hvor han ble overfalt eller hvem som gjorde det. Saken blir likevel etterforsket videre.

Politiet ber fortsatt publikum om å komme med tips hvis noen har sett noe. Hendelsen skal ha skjedd nær Skagerak Arena like før klokka 14 lørdag.

annonse
annonse
annonse

annonse