annonse

Se lærerne svinge løs til «The Fox»

the fox
the fox:

Lærerstaben hadde planer om å overraske sine elever under torsdagens skolefeiring. Det gjorde de med bravur.

Matias Smørvik

Ylvis' «The Fox» har gått verden over siden premieren og har i skrivende stund blitt vist over 56 millioner ganger på YouTube.

Facebook-knapp kommer her

Torsdag gikk musikkvideoen hele veien til Bamble, nærmere bestemt gymsalen på Rugtvedt skole, som feiret 50-års jubileum.

Kreativ lærerstab

Elevene tok i anledningen med seg publikum på en reise gjennom de siste 50 årene. De begynte med Marthin Luther King junior og diktatorisk undervisningstil, til dagens Grandiosa og taco. Til slutt endte forestillingen i nåtiden og hva passet bedre enn at lærerne tok scenen fatt og ristet løs med «The Fox»?

– Vi kjører selvsagt på med siste mote. Det er en veldig fin og kreativ stab jeg har ansvaret for, og de er langt fra beskjedne. De er flinke til å finne på kreative ting, både når det kommer til læring og underholdning, forteller rektor Atle Rønning Kauppinen.

– Jeg har en stab som er i tiden, understreker han.

Han bidro selv på nummeret, og skulle etter planen danse helt fremst på scenen, iført revemaske. Ting skjedde derimot litt raskt da lærerne skulle opp på scenen, og han ble derfor stående i skyggen.

Uhøytidlig gjeng

Selv var rektoren mest opptatt av å hedre forestillingen som elevene hans hadde stilt i stand.

- Det vi ansatte gjorde var veldig ubetydelig sammenlignet med elevene. De har stått på og det er elevene som står for den ekte kvaliteten i kveld. Men vi ansatte må også vise oss frem, og derfor lagde vi en liten snutt, sier Kauppinen.

Lærerne hadde øvd seg etter skoletid torsdag sånn at elevene deres ikke skulle få greie på stuntet. Lite trening til tross, rektoren står fast på at de var godt forberedt før de entret scenen.

- Er det litt flaut?

- Her fins ikke flaut. Poenget med dette er å skape latter og moro. Vi har en god tone med elevene, og jeg tenker at dette må vi få lov til å gjøre. Det er ikke noe vits i å ta seg selv så høytidelig. Når elevene ikke tok ideen, så måtte nesten vi gjøre det, gliser Kauppinen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse