KULT JULEMARKED: Særlig når man kan bli fotografert sammen med X Factor-helten Atle Pettersen. Hedda og Herman Pedersen var veldig fornøyd i Brekkeparken i går. ALLE FOTO: JOAKIM S. ENGER

Sjekk den julegaven de får’a!

Vinner han ikke X Factor, så vant han i hvert fall hjerter i Brekkeparken.

SKIEN Atle Pettersen kom hjem til sine egne søndag. Sammen med operasanger Anders Vangen og Skiens ordfører Rolf Erling Andersen var han invitert av Telemark Røde Kors til å skrive et ønske på et hjerte. Det skjedde under «Jul på Brekke» i Brekkeparken søndag. Hjertene ble hengt på det store juletreet som ble tent i parken.

– Fantastisk støtte

Søskenparet Hedda og Herman Pedersen fra Skien var blant dem som fikk tatt bilde av seg selv med X Factor helten Atle. Det var like mye mamma Ann Helen Pedersens ønske. Hun har nemlig jobbet sammen med Atle Pettersen på Engrav spesialskole. Hedda har allerede sikret seg en signert cd med Atle også. Skiensgutten viste seg å være veldig populær både hos barn og voksne, og han var velvilligheten selv.
– Jeg får en fantastisk støtte på hjemmebane, så det er bare moro å være her, sa Atle. Finalen i X Factor er viktig for ham, men han er fornøyd med å komme så langt som han har.

Mor sitter i salen

Anders Vangen uttrykte bekymring for stemmen hans i kulda og vinden. «Jeg har vært ute en vinternatt før, jeg», smilte unggutten.
Også mamma Berit Eik passet på at jakka var tett i halsen.
– Det har vært flott å ha Atle hjemme i helgen. Men det er jo kjempemoro det som skjer i Oslo. Jeg reiser fram og tilbake fredagene for å være til stede, smiler hun om X Factor-showet på TV2.

Færre gaver

– Vi har fått inn litt færre gaver her i år, men har solgt mye varm drikke og varme pølser, ble det sagt fra Grenlandsaksjonens faste plass på julemarkedet. Det var sjeldent surt vær i Brekkeparken også. Men det møtte likevel mye folk til juleverksted med Grenland Husflidlag, hormusikk, Emil i Lønneberget-teater og mange boder med julegaver. Pluss en rekke humanitære organisasjoner.
«De gode gjerninger redder verden». Anders vangen siterte Bjørnson på sitt hjertekort.
– Det er lettere å gjøre gode gjerninger mot hverandre enn man tror. Jeg er møkk lei all klagingen fra folk, sa Vangen.
Ordfører Rolf Erling Andersen nikket enig. «Humør og raushet», skrev han på sitt ønskekort for det nye året.

 

På forsiden nå

Jobb lokalt (238)