annonse

Slik beskytter fylkesordføreren familien mot sex i skogen

BESKYTTET
BESKYTTET: Terje Riis-Johansen sammen med døtrene Ida og Astrid på skogstur, ikledd hatter med myggnetting som ifølge fylkesordføreren fungerer ypperlig som beskyttelse mot uønskede syn i naturen. (FOTO: PRIVAT)

Terje Riis-Johansen har valgt en kreativ løsning for å beskytte seg og sin familie mot naturens nye «fare».

Martin Øyvang

Innlegget fra turgåerne som møtte på et elskende par langs den blå løypa mot Garvann i Skien, har gått sin seiersgang på Vardens nettavis og i sosiale medier.

Facebook-knapp kommer her

Også fylkesordfører Terje Riis-Johansen koste seg med innlegget.

– Det er vel knapt et menneske i Telemark som ikke har fått med seg saken. Det er jo morsomt at et lite innlegg kan skape så stort engasjement. En veldig god og humoristisk sak, sier Riis-Johansen.

Sikker beskyttelse

Fylkesordføreren la onsdag ut et bilde på Facebook hvor han selv og hans to døtre, Ida og Astrid, var ikledd hodeplagg med myggnetting.

Riis-Johansen skrev om bildet at det etter den siste tids hendelser ved Garvann var viktig å ta sine forholdsregler før skogsturen, og at hatten fungerer godt også mot andre farer i naturen.  

– Dette er en sikker måte å unngå at en får med seg, og ser,  alt som skjer i skog og hei, skrev Riis-Johansen.

Skjermer barna

Til Varden utdyper Riis-Johansen hodebekledningen.

– Det er for beskyttelse. Jeg har tre tenåringsbarn, og det er viktig å skjerme dem fra det man tydeligvis kan komme over ute i skogen nå på denne årstiden, sier Riis-Johansen.

Familien Riis-Johansen er ifølge pappa Terje en turglad familie, men at de nå er ekstra på vakt mot nye «farer» i skogen.

– Alle i familien er glade i å gå tur i skog og mark, men nå er det tydeligvis nye tider. Ikke bare elg og rådyr man kan støte på. Derfor er det viktig å ta sine forholdsregler. Nå føler vi oss tryggere, sier Riis-Johansen spøkefullt før han legger til at bildet opprinnelig ble tatt i forbindelse med en fjelltur ved Femunden tidligere i sommer.

Kamuflasje for sniktitt?

Selv om Riis-Johansen hevder at mygghattene er for beskyttelse i naturen, er det ikke alle som tror på den forklaringen.

– Noen har kommentert at dette ser mer ut som en kamuflasje som kan brukes for å snike seg inn på eventuelle par som koser seg i skogen, men det er det altså ikke, sier fylkesordføreren mens han ler.

– Må vise vett og forstand

Etter å ha lest innlegget, reagerte han som de fleste andre av leserne.

– Jeg mener vel som de fleste andre at det må være lov med litt kos i skogen. Men det er jo helt åpenbart at det er viktig å vise vett og forstand og å holde seg innenfor grensene, sier fylkesordføreren.

LES OGSÅ:

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.


annonse

annonse

annonse


annonse

annonse