annonse

Tilbakeviser Melum-tall

FREMTIDEN: FREMTIDEN: - Bygg skole for fremtiden, sier FAU-leder Gudmund Kverndalen (Foto: )

FAU-leder Gudmund Kverndalen mener kostnaden for et oppvekstsenter i Melum er langt fra 65 millioner kroner.

Tom Erik Thorsen

Melum-foreldrene er opprørte over prisanslagene på et oppvekstsenter i bygda. Politikerne hevder en utbygging på Klovholt koster 24 millioner, mens det samme koster 65 millioner noen kilometer unna – i Melum.

28 millioner

- Jeg er overbevist om at vi kan finne en god løsning for Melum. Vi trenger ikke bygge i Mæla-standard, sier FAU-leder Gudmund Kverndalen.

Han har derfor fått et byggfirma til å kalkurere hva en rehabilitering og utbygging på Bergan vil koste.

Kalkylen viser at Bergan kan oppgraderes og bygges ut for 28 millioner kroner, inkludert en ny gymsal på 335 kvadratmeter.

Dugnad

Byggekostnadene for nybygg og oppgradering for skolen beløper seg til 24,9 millioner kroner. Dette inkluderer sløydsal, skolekjøkken og bibliotek. Gymsalen koster 3,2 millioner.

I forslaget gis tomten vederlagsfritt. Det er en tanke grunneieren ved Bergan skole har stilt seg positiv til. Det er også lagt inn noe dugnadsarbeid


(Arkivartikkel fra 11.12.2008)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse