annonse

To biler frontkolliderte

frontkollisjon
frontkollisjon: (Foto: Theo Aasland Valen )

To personer er sendt til sykehus etter en kollisjon på riksvegen på Skjelsvik. Det skjedde rett utenfor Statoil sin bensinstasjon.

Matias Smørvik

– Det var en person i hver av bilene og begge er kjørt med ambulanse til sykehuset, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt.

Facebook-knapp kommer her

Det var en 60 år gammel mann fra Skien og en 34 år gammel dame fra Porsgrunn som kjørte hver sin bil. Ingen av bilene var kjørbare etter sammenstøtet og måtte taues bort av Falck.

– Den ene bilen kom fra Heistad og den andre kom fra motsatt side. De to frontkolliderte ved innkjøringa til bussterminalen like bortenfor bensinstasjonen, forklarer Aaltvedt

Klokken 20.00 fredag kveld melder Telemark politidistrikt at veien er ryddet og åpen for trafikk. De advarer mot glatt føre på stedet som følge av oljesøl som oppstod i forbindelse med ulykken.

Røyk fra bilen

Theo Aasland Valen (15) fikk med seg kollisjonen.

– De smalt rett inn hverandre. Den ene bilen rant bakover og inn i fjellveggen, forteller Aasland Valen.

Han forteller at en ung gutt løp bort til den bilen som hadde truffet fjellet.

Barn var først til ulykkestedet

– Det kom masse røyk opp fra bilen. Han prøvde å få åpnet døra, men fikk det ikke til. De som var inne i bilen kom seg ikke ut.

Etter en liten stund kom det noen voksne til stedet, som overtok førstehjelpsarbeidet.

Politiet fikk melding om ulykken i Porsgrunn klokken 19.16 fredag kveld.
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse