annonse

Totalskadd i brann

RØYK:
RØYK: Brannvesen fra Sauherad og Bø har rykket ut til brann i en garasje på Holtsås mellom Nordagutu og Notodden. (FOTO: KJELL AULIE)

To biler skal være totalskadet i en garasjebrann ved Nordagutu.

  • Joakim S. Enger

Brannvesen og politi er på vei til Nordagutu etter melding om brann i en garasje.

Facebook-knapp kommer her

Adressen nødetatene er på vei til er ved Holtsås i Sauherad kommune.

- Vi er på vei dit, så det er for tidlig å si noe om skadeomfanget, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Gisle Småge til varden.no.

Totalskadd

Det skal være voldsom røykutvikling på stedet. Brannvesenet fra Sauherad og Bø er på plass sammen med politiet. Det skal være snakk om en dobbeltgarasje, melder Vardens mann på stedet.

I garasjen var det parkert to biler, begge disse skal være totalskadet som følge av brannen. Det var også en mc i garasjen.

- Det er ikke meldt om noen personskader, men det er store materielle skader, melder operasjonsleder Småge hos politiet.

Ukjent brannårsak

Brannvesenet driver nå med etterslukking og det vil bli tatt stilling til om krimknikere skal sendes til stedet når åstedet er blitt kaldt.

- Brannårsaken er så langt ikke kjent, sier Gisle Småge fra politiet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse