annonse

Tre menn angrep vektere på Herkules

ÅSTEDET
ÅSTEDET: Det var utenfor den svenske isenkramkjeden Clas Ohlson på kjøpesenteret Herkules at tre menn angrep vektere fra Securitas i ettermiddag. (FOTO: PER-ARNE RENNESTRAUM)

Politiet har pågrepet tre menn som angrep vektere på Herkules kjøpesenter i Skien.

  • Nils Skumsvoll Og Oliver Orskaug

Politiet i Skien rykket i ettermiddag ut til Herkules etter at det kom inn melding om at vektere var innblandet i en episode med tre menn.

Facebook-knapp kommer her

Ifølge politiet skal en mann ha blitt oppdaget i det han var i ferd med å stjele en gjenstand inne på kjøpesenteret. Da en vekter kom til, ble han angrepet av to andre menn på senteret.

Følges opp av arbeidsgiver

Vekteren skal ha blitt skadet, men ikke alvorlig. To andre vektere var også involvert i episoden, men ble ikke skadd.

– Våre vektere blir nå fulgt opp internt i forhold til hendelsen, sier avdelingssjef Elin Johansen hos Securitas i Telemark.

Hun sier at selskapet foreløpig ikke har full oversikt over hva som skal ha skjedd på stedet, men at de avventer politiets rapport om saken.

Sjekker opptak

Politiet i Telemark jobber nå med å gå gjennom videopptak fra kjøpesenteret, for å få klarlagt hva som skal ha skjedd forut og under voldsepisoden.

Politiet vil i ettermiddag også avhøre vitner til hendelsen. De tre mennene som er pågrepet sitter i arresten. De vil bli avhørt utover kvelden.

Ifølge vitner skal det ha gått ganske voldsomt for seg og politiet opplyser at de fikk melding om full slåsskamp på senteret.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse