annonse

Tre menn skadd i alvorlig ulykke

Tre personer ble skadet i en alvorlig utforkjøring på Mostøyl i Tokke mandag morgen.

  • Lena Beathe Jakobsen Og Kjell Aulie

SISTE: Mandag formiddag opplyser Oslo universitetssykehus at en 23 år gammel passasjer er innlagt med alvorlige skader.

Redningsmannskaper ble varslet om ulykken klokken sju. Det var tre personer i bilen, som var på vei vestover på Høydalsmo på E134 i morgentimene.

- En person er alvorlig skadd, en er hardt skadd og en er lettere skadd, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt.

Facebook-knapp kommer her

Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet.

To luftambulanser

Kjøretøyet var en firmabil registrert i Kongsberg. Føreren, en mann på 50 år fra Buskerud, pådro seg lettere skader og ble tatt hånd om på lokal legevakt.  De to passasjerene ble fraktet fra stedet i luftambulanse til Oslo universitetssykehus Ullevål og Sykehuset Telemark Skien. Sistnevnte skal være hardt skadd.

Begge er menn som ikke er noske statsborgere, melder politiet.

Bilen er totalvraket etter å ha smelt inn i fjellgveggen langs veien.

Vet du noe om denne saken? Tips oss på redaksjonen@varden.no eller send SMS/MMS med kodeord VA Tips til 2303.

Trafikk dirigeres

Vegen ble holdt stengt og politiet har rekvirert den sakkyndige Ulykkes- og anlaysegruppa til Biltilsynet. Veientrepenøren er tilkalt for å få til dirigering av trafikken på stedet så raskt som mulig. 

- Vi har dannet oss et hendelsesforløp av ulykken, men kjenner ikke årsaken. Det var tørr vegbane og oppholdsvær da ulykken fant sted, sier operasjonslederen.

Mandag ettermiddag opplyser politiet at E134 er åpnet for fri ferdsel.

Også på Meheia var det en ulykke mandag morgen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse