LEDERTRIO

LEDERTRIO: Politisk nestleder Susanne Rimestad, leder Torgeri Fossli og organisatorisk nestleder Stein Kinserdal. FOTO: TORBJØRN TUNGESVIK

Venstre-leder utelukker ikke samarbeid med Frp

Torgeir Fossli ble gjenvalgt som leder av Telemark Venstre lørdag. Han vil gjerne ha partiet sitt i regjering, og utelukker ikke samarbeid med Frp.

SKIEN – Vi har fått en bestilling fra landsstyret om å drøfte regjeringsspørsmålet. Vi legger fram et forslag til resolusjon om å søke regjeringsmakt i neste periode. Vi er villige til å forhandle med alle for å få mer venstrepolitikk, sier Torgeir Fossli, som ble gjenvalgt som leder av fylkespartiet i Telemark.

Facebook-knapp kommer her

– Betyr det at dere også er villige til å samarbeide med Frp?

– Vi utelukker ingen, slik vi gjorde sist. Men det er selvsagt mest naturlig å søke mot de borgerlige, siden de andre har sitt alternativ.

Hele ledertrioen i Telemark Venstre ble gjenvalgt lørdag. Det betyr at Torgeir Fossli fortsetter som leder, Susanne Rimestad fortsetter som nestleder og Stein Kinserdal fortsetter som organisatorisk nestleder.

I tillegg til regjeringssamarbeid står jernbane- og helsepolitikk på sakskartet for årsmøtet.

 

Delta i debatten!

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.