annonse

Venter på obduksjonsrapporten

Politiet håper obduksjonen av den drepte kvinnen (30) på Notodden vil kaste lys over saken. Den siktede, 40 år gamle kjæresten blir framstilt for fengsling tirsdag.

  • Peter Tálos
  • NTB

 Etter at politiet først ble tilkalt og fikk skilt paret som kranglet høylytt på et utested i Notodden lørdag kveld, gikk de to sammen hjem. Etter kort tid ringte mannen etter ambulanse med opplysninger om at han hadde skadet kvinnen. Hun ble kjørt til sykehus, men døde etter noen timer av skadene hun var påført.


Hvordan skadene ble påført kvinnen har ikke vært kjent, og politiadvokat Knut Kolloen opplyser mandag at etterforskerne venter på den foreløpige obduksjonsrapporten.


Ukjent dødsårsak

– Avdøde er obdusert mandag, men politiet har ikke fått de foreløpige resultatene. Vi håper at den foreløpige obduksjonsrapporten vil bidra til å klarlegge hendelsesforløpet, sier Kolloen til NTB.

Han forteller at det ikke var åpenbart for politifolkene som kom til åstedet natt til søndag hvordan kvinnen skal ha blitt tatt av dage. Det er ikke funnet noe våpen eller andre gjenstander som umiddelbart er blitt satt i sammenheng med skadene kvinnen ble påført.
Ambulansen ble tilkalt klokka 2.40-natt til søndag. Kvinnen ble hentet etter kort tid, men klokken 5.25 ble hun erklært død av skadene hun var påført.

Forsettlig drap

Den siktede kjæresten vil bli framstilt for varetekt tirsdag. Han er siktet for forsettlig drap, men har ikke formelt tatt stilling til siktelsen overfor politiet.
I løpet av mandag kveld håper politiet at det blir mulig å avhøre 40-åringen. Mannen skal være svært preget av det som er skjedd og fram til mandag hadde det ikke vært mulig å gjennomføre noe avhør.
– Dersom siktedes helsetilstand tillater det, vil han bli avhørt på mandag kveld eller tirsdag formiddag, sier Kolloen videre.
Etterforskerne arbeider også med avhør av flere vitner som så paret i timene før de dro hjem fra byen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse