USA? Paul Addo har søkt om visum til USA og er klar til å reise over «dammen» umiddelbart. FOTO: NILS-TORE OLSEN

Addo på vei til Portland

Venstreback Paul Addo skal over til Portland Timbers for å se på forholdene, og kanskje inngå en avtale med klubben som spiller i Western Conference.

I årets sesong ble de nummer sju i puljen og kom ikke til sluttspillet.

Facebook-knapp kommer her

– Paul har søkt om visum, og skal etter planen reise over med en gang det innvilges. Forhåpentligvis skjer det om noen få dager, bekrefter agent Atta Aneke.

Savner kona og sønnen

– Da skal han primært over for å snakke med klubben, se på forholdene og også vise seg live. De har sett ham flere ganger på DVD, og liker det da har sett. Så det er ikke et vanlig prøvespill.

Det er ikke så lenge siden Varden skrev om at 22-åringen savner sin kone og seks måneder gamle sønn, som er boende på andre siden av Atlanterhavet – midt inne i Canada. Nærmere bestemt Edmonton.

– Det har selvfølgelig en hel del for Paul å si at han kommer nærmere dem, og at han dermed har mulighet til å se dem lang oftere, forklarer Aneke.

- Ganske likt nivå

At Emil Jonassen blir foretrukket på venstrebacken, gjør en slik avgjørelse enklere.

– Naturligvis spiller det inn på valget om å reise.

– Hvordan vil betingelse for en spiller som Addo være i en MLS-klubb, tror du?

– Jeg mener at nivået ligger ganske likt hva det gjør i den norske eliteserien, utenom for de helt store stjernene.

Les også

Delta i debatten!

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.