Varden

Sport

Andre episode: Odd-spiller kom hjem til tom leilighet

Andre episode: Odd-spiller kom hjem til tom leilighet

I dag slippes en ny episode av Vardens «Odd Pod».

I Vardens nye podkast-serie «Odd Pod», får du blant annet treffe tre av trenerne som har styrt laget siden opprykket i 1998.

I dag kan du glede deg til å høre historiene til Arne Sandstø og selvfølgelig høre fortellinger fra garderoben til Odd. Nederst i denne artikkelen finner du dagens ferske podkast.

Treneren, som styrte skuta da Odd vant sitt 12. NM-gull, forteller blant annet om den gangen de kom fra en bortekamp og en Odd-spiller kom til en helt tom leilighet.

– Somen A. Tchoyi var nok kanskje den mest krevende jeg har hatt. En gang hadde han kranglet med kjæresten i Skien og vi hadde spilt bortekamp. Jeg slapp han av hjemme, men det tok bare to sekunder før han ringte meg. Jeg måtte komme tilbake for hun hadde gjort det slutt og tatt med alle møblene i hele leiligheten. Så vi måtte ut igjen og handle et nytt sett med møbler, ler Sandstø.

– Somen er en fin fyr, og er fremdeles en veldig god venn.

Se dette bildet i full størrelse
ODD-POD:  Varden lanserer podkast.

ODD-POD: : Varden lanserer podkast.

Morsomme historier

Det er Vardens nyhetsredaktør, Eirik Haugen, som har snakket med de tre personlighetene.

Han tror du vil bli servert morsomme historier du ikke før har hørt.

– Odd har hatt tre fargerike og svært taleføre trenere i Tom Nordlie, Arne Sandstø og Dag-Eilev Fagermo. I podkasten forteller de historier fra garderoben og treningsfeltet, jeg tror vi trygt kan slå fast at her kommer det fortellinger du ikke har hørt før, sier Haugen.

DEN FØRSTE ODD POD-EN: – Han var livredd for Erik Holtan

Hvem festet mest?

– Kan du gi noen eksempler?

– Vi hører om hvem som likte å ta seg en fest, hva som blir sagt mellom spillerne og historien om Odds første sesong i den øverste divisjonen. Du får også høre en svært åpen Fagermo som forteller om hva han kan tenke seg å gjøre den dagen han ikke lenger er hovedtrener i Odd.

– Hvor finner man podkasten?

– Podkasten er tilgjengelig på alle plattformer, blant annet for mobilbrukere. Det er bare å søke opp «Vardens Odd-pod» og dermed får du fri tilgang til episodene. Alt blir også lagt ut på varden.no. Den neste kommer om en uke.