annonse

Blir hjulpet av Maradona

STUDERER MARADONA: STUDERER MARADONA: Magnus Lekven (t.h.) skal starte mot Viking. Før han går på banen har han studert gamle Maradona-klipp. Alex Valencia (t.v.) starter også. Det samme gjør kanskje Håvard Storbæk. FOTO: PER-EIRIK HEKKELSTRAND (Foto: PER-EIRIK HEKKELSTRAND)
FORBILDET: FORBILDET: Diego Armando Maradona. FOTO: SCANPIX (Foto: SCANPIX)

Magnus Lekven får starte i serieåpningen mot Viking, men før han entrer banen stiller Maradona opp med en hjelpende hånd.

Nils-Tore Olsen

SKIEN 21-åringen har tatt store steg denne vinteren. Om det er på grunn av ritualer skal være usagt, men han har nådd sitt første store mål for 2009.
? Jeg har spilt for U21-landslaget mot Spania, hvor blant annet Barcelonas Bojan spilte, og trent med Rennes. Likevel er det større å starte mot Viking, smiler midtbanespilleren fornøyd.

Fast ritual

Lekven har blitt skrytt opp i skyene for sin eminente teknikk. Kanskje ikke så rart at han bruker selveste Diego Armando Maradona som støttespiller.
? Før kampene ser jeg alltid på klipp fra da han spilte. Det har jeg gjort de siste tre årene, forklarer U-landslagsspilleren.
? Hvorfor det?
? Jeg begynte å spille fotball fordi det var gøy. � se på Maradona gir en ekte fotballglede. Det ønsker jeg, forklarer 21-åringen, som ikke har noen faste godbiter.
? Jeg «surfer» på nettet og ser på alt jeg kommer over av Maradona-videoer. Jeg har ingen spesiell favorittepisode.

Optimist

Lekven er klar på at Odd reiser til Stavanger med en stor porsjon selvtillit.
? Viking har ikke gjort det særlig bra i treningskampene. Vi er i alle fall ikke redd dem, og har troen på poeng.
? Det blir selvfølgelig ingen lett kamp. jeg tro det blir viktig å få en god start på kampen, slik at de blir stresset. For det er Viking som har presset på seg, tilføyer indreløperen.

Fornøyd

Lekven har i mange år spilt sentralt på midten. Nå tenker han ikke på det.
? Jeg er fornøyd med spilletid, og vår midtbane er kanskje den lagdelen med hardest konkurranse. Dessuten er Tommy Svindal Larsen vanskelig å danke ut. Uansett så er det Dag-Eilev Fagermo som bestemmer hvem som spiller hvor.
? I hvilken posisjon ser du for deg framtiden?
? Som indreløper, avslutter Magnus Lekven, som først ser for seg tre poeng i søndagens serieåpning i Stavanger


(Arkivartikkel fra 14.03.2009)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse
annonse