annonse

Det blir utsolgt mot Lillestrøm

- KOM OG SE: - KOM OG SE: Billettansvarlig Henry Nilsen i Odd Grenland forventer fulle tribuner til søndagens kamp på Skagerak Arena. FOTO: REIDAR PEERSEN (Foto: REIDAR PEERSEN)

Historienes første kamp på Skagerak Arena vil bli utsolgt. I går kveld var det under 2.000 billetter igjen.

  • NILS-TORE HØGBERG OLSEN Nils-tore.olsen@varden.no

SKIENOdds nye stadion er knapt nok halvferdig. Derfor er ikke tilskuerkapasiteten høyere enn 6.000. Over. 4 000 av billettene er allerede revet vekk.
- Det blir fullt. Det er jo bare å sammenlikne med den første seriekampen de seneste årene. Jeg er ikke i tvil om at det vil stå folk på utsiden som ikke vil komme inn, sier billettansvarlig Henry Nilsen.
- Nå eksisterer det ikke ståplasser, og på den nye tribunen er det knapt 100 ledige seter igjen. Resten av plassene er på det som var den gamle hovedtribunen. De som har tenkt seg å se kampen bør kjøpe på forhånd, legger han til.

Kom tidlig

Frem til lørdag klokken 18.00 er det mulig å kjøpe billetter på posten. De eventuelt resterende kan kjøpes fra klokken 15.00 på kampdagen.
- Jeg vil ikke anbefale folk å vente så lenge. For det første kan det være utsolgt. For det andre kan køene bli lange. Vi har bare tre innganger og alle må løse billetter før de kommer til inngangen, ikke slik som tidligere at man kunne betale når man gikk inn.
- Hvor skal folk gå inn?
- Bortesupportere slippes inn i det som var klokkesvingen, det vil si rett nedenfor bensinstasjonen. De som skal inn på den tidligere hovedtribunen går inn gamle hovedinngangen. Alle som har billetter på nye tribune-vest skal bruke inngangen bortenfor Spar-butikken.

Ingen byggeplass

Nilsen vil ikke kalle stadion for en byggeplass, selv om gravemaskiner jobber parallelt med en stor dugnadsgjeng "hele" døgnet fram til kampstart.
- Her vil det være ryddig og lett for folk å komme inn. Det vil selvfølgelig være åpne kiosker, toaletter og lignende.
- Blir det ikke fryktelig åpent med bare to tribuner?
- Nei, det blir satt opp gjerder med skilter og plakater på de to sidene som mangler tribuner. Derfor vil det virke mer intimt. Og ikke minst, spillerne skal gi publikum det de vil ha – sesongens første seier, avslutter en optimistisk Nilsen.


(Arkivartikkel fra 13.04.2007)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse
annonse