annonse

Fagermo skuffet over Sembs manglende lojalitet

IKKE ODD-RETUR:
IKKE ODD-RETUR: Fredrik Semb Berge har valgt Molde som neste stoppested. (FOTO: NILS-TORE OLSEN)

- Fredrik Semb Berge valgte Molde fremfor å komme tilbake til moderklubben. Hvor er lojaliteten, spør en skuffet Odd-trener.

Nils-Tore Olsen Pål Lundsholt

De siste dagene har ryktene om en retur til Odd og Skien versert i mediene.

Nå er det klart at midtstopperen, som har hatt et mislykket opphold i danske Brøndby, går til serie- og cupmester Molde, i følge Fagermo, som sier at Molde skal låne 25-åringen den kommende sesongen. 

– Jeg er skuffet. Vi har jobbet knallhardt de siste 14 dagene med å få ham hit, så jeg setter spørsmålstegn ved hans klubbfølelse, sier en engasjert Fagermo, som i det minste er glad for Fredrik Oldrup Jensens ønske om ny Odd-kontrakt.

- Ja, det er veldig gledelig. Oldrup Jensen er sentral i laget.  

Ombestemte seg

Odd-treneren er rasende fordi klubben har brukt masse tid og krefter for å få til en avtale, og spesielt fordi Semb hadde gitt sitt «ja» søndag kveld.

- Fredrik har vært på oss i to uker og sagt at han ønsker seg til Odd. Klubben har lagt ned mye jobb for å få det til. Søndag kveld var vi enige. Jeg fikk meldinger fra han hvor han skrev at han kom til oss mandag og at vi bare skulle ordne formalitetene. Jeg er utrulig skuffet over at han snur om. Vi føler oss lurt.

- Tror du pengene avgjorde?

- Det er jo fristende å tro at Fredrik har valgt penger og Molde. I mine øyne stikker ikke hans klubbfølelse til Odd så veldig dypt. Dette er i alle fall ingen ordentlig måte å behandle moderklubben sin på. 

Ingen andre

Odd kommer ikke til å jakte andre midtstoppere.

- Vi kommer ikke til å hente andre midtstoppere. I utgangspunktet har vi bra nok spillere, men det var kun fordi det var nettopp Fredrik Semb, en egenutviklet og lokal spiller, vi ville forsterke med en forsvarsspiller til.

- Vegard Bergan og Lars Kristian Eriksen er begge gode spillere, som beviste det på høsten i fjor. I tillegg har Espen Ruud kommet tilbake, Emil Jonassen forlenget og Jarkko Hurme er i bakhånd. Vi har bra nok forsvar uansett.  

Det har ikke lyktes Varden å få en kommentar fra Fredrik Semb eller hans agent Kent Karlsen, verken på telefon eller sms.

PS! Odd skal møte Molde i rosenes by i den første seriekampen. 

Varden oppdaterer saken!

annonse
annonse