annonse

Ladet opp med Brodd

LEKENT KICK OFF: LEKENT KICK OFF: Henrik Fredriksen, Simen Sandodden, Vilde Kolstad og Nora Ellingsberg var med da 300 broddere feiret sesongstart med lek og moro i Eventyrfabrikken i Skien. BEGGE FOTO: PER-� GE ERIKSEN (Foto: PER-ÅGE ERIKSEN)

Mens de svarte og hvite er klare til dyst i Stavanger, ladet 300 av de yngste Odd-supporterne opp på Eventyrfabrikken

Torbjørn Tungesvik

- Odd vinner mot Viking i dag, roper en lyslugget åtteåring mens han gir maskoten Brodd en stor klem ved inngangsdøra.

Alt om fotball - LIVE på Varden.no

Ny sang

Barneklubben Broddrane teller nå 700 medlemmer i alderen null til 14 år. Nærmere halvparten av dem var med på kick off i Eventyrfabrikken i Skien søndag ettermiddag.

Rocka Odd-låt fra Pagan's Mind

Lansering av Broddranes nye supportersang «Vi svermer for Odd» med Stian Collier sto på programmet under kick off-arrangementet for de yngste. Det gjorde også muffins pølser og brus. Og selvsagt klatring, skliing og lek. Og maskoten Brodd med nummer 12 på ryggen er et selvsagt samlingspunkt.

- De minste er nok ikke så veldig opptatt av fotball. Men for dem som har nådd skolealder er Broddrane og Odd blitt en snakkis, sier prosjektleder Lars Håndlykken.

Tror på seier

Ikke alle Varden snakker med vet hvem Odd skal spille mot, men noen har full kontroll.
- De skal spille mot Viking, og det blir 1-1, sier Henrik Fredriksen (9).
- Hvorfor tror du ikke på seier?
- Fordi de ikke spiller på hjemmebane.
Kameraten, Simen Sandodden er mer optimistisk.
- Det blir 1-0 til Odd, sier han.
- Vi er veldig fornøyd med å ha fått så mange medlemmer på kort tid, og Broddrane som konsept har fått mye oppmerksomhet fra andre klubber i norsk toppfotball, sier prosjektleder Lars Håndlykken.
Etter tre timer med høyt tempo og høyt støynivå i Eventyrfabrikken, ble arrangementet avsluttet i 17-tiden. Da rekker både store og små hjem, så de kan se heltene i Stavanger ? hvis de har den rette kanalpakken.


(Arkivartikkel fra 15.03.2009)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse
annonse