annonse

Molde interessert i Rashani

odd-vif 2014 cup
odd-vif 2014 cup: Elba Rashani storspilte mot VIF. Men han kan være tapt for Odd etter sesongen. (FOTO: FREDRIK PEDERSEN)

Eliteserieleder Molde ønsker å snakke med Elba Rashani i forhold til en overgang.

Nils-Tore Olsen

Med under et halvt år igjen av kontrakten kan kantspilleren snakke med hvilke klubber han ønsker. Han kan også signere en ny avtale som vil bli gjeldende fra 1. januar 2015.

Varden har tidligere skrevet om at den danske klubben FC Nordsjælland nylig fikk avslått to bud.  

LES OGSÅ:

Facebook-knapp kommer her

Takket nei til Odd

21-åringen bekreftet til Varden at han har takket nei til en forlengelse med Odd, og innrømmer samtidig at den danske klubben har kontaktet skiensklubben og lagt inn et konkret bud. Budet skal være mellom 700-900 000 kroner.

– Det stemmer. Jeg vil ikke skrive kontrakt med Odd nå. Det er av ulike årsaker. Men det har ingenting med klubben eller spillerne å gjøre. Det handler om hva jeg ønsker og hva jeg tror er best for meg selv.

– Og det er ikke slik at jeg ikke vil spille mer for Odd. Om det ender slik at jeg må bli værende ut kontraktslengden, så kan det jo hende at vi blir enige i januar.

Vil snakke

Varden har fått vite at har Molde tatt kontakt med spilleren og Odd og ytret ønske om en innledende samtale. Det bekrefter spilleren slev.

– Molde-trener Tor Ole Skullerud har tatt kontakt med meg. Det gjorde han torsdag formiddag. Vi hadde en hyggelig samtale, der han fortalte meg hva han tenker om meg i forhold til posisjon og liknende. Det er jo ålreit å høre hva klubber tenker før man bestemmer seg for noe. Det er uansett for tidlig for meg å ta en avgjørelse. Jeg trenger noen dager å tenke meg om på.

annonse