annonse

Oddrane kan få en «Pors-drakt»

OPTIMIST: OPTIMIST: Atle Johnsen FOTO: TORE ØYVIND MOEN (Foto: TORE ØYVIND MOEN)

Leder av Oddrane supporterklubb, Atle Johnsen, frykter at klubben har gjort en aldri så liten brøler.

Ryktene sier at årets reservedrakt for keeperne likner mistenkelig på den lillebror på Vestsiden har.

Tabellkonkurranse for Tippeligaen!

Tabellkonkurranse for Adeccoligaen!

– Jeg håper i alle fall at de har valgt den fargen med omhu, for å si det slik. Den bør ikke være så veldig lik det fotballaget vi har i nabokommunen, sier lederen, som er langt mer fornøyd over medlemstallene tidlig på året. Han mener det er rekordår i år.
– Jeg er veldig fornøyd, jeg. Kommende lørdag, etter Lyn-kampen, skal vi ha en vervekampanje her oppe (Skagerak arena). Da har vi bedt flere unge spillere rundt i Telemark om å komme for å se hvordan vi driver i supporterklubben, og hvordan vi kan bli flere medlemmer.
– Tror du at dere passerer den magiske grensen på 1.000 medlemmer i år?
– Ja, jeg tror det i år. Nå har vi passert over 600 medlemmer allerede. Så mange har vi ikke vært så tidlig på året, avslutter Johnsen, som også minner om at alle som kjøper billetter på felt O lørdag, støtter Oddrane.


(Arkivartikkel fra 06.03.2009)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse
annonse