annonse

Tredje episode: Dette vil Fagermo gjøre når han er ferdig

ODD POD
ODD POD: Gled deg til å høre historiene til Dag-Eilev Fagermo fra tiden i Odd. (Foto: NTB SCANPIX)

HØR PODKASTEN GRATIS VED Å TRYKKE PÅ SPILLEREN NEDERST I SAKEN. I Vardens nye podkast-serie «Odd Pod», får du blant annet treffe tre av trenerne som har styrt laget siden opprykket i 1998.

Pål Lundsholt

I dag kan du glede deg til å høre historiene til Dag-Eilev Fagermo og selvfølgelig høre fortellinger blant annet fra garderoben og fra sidelinja. Nederst i denne artikkelen finner du dagens ferske podkast.

Treneren, som er den av dagens eliteserietrener som har sittet desidert lengst (ansatt i 2008), forteller blant annet om hva han kan tenke seg å gjøre når han en dag er ferdig som hovedtrener i Odd. 

Spillerutvikler

Tom Nordli sa i forrige podkast at han kunne se for seg Fagermo som sportsdirekør og han selv som trener i Odd. 

- Hadde det vært mulig for dere to å drive en klubb sammen?

- Ja, det tror jeg - absolutt.  Men jeg vei ikke om det er riktig med sportsdirektør. Vi har Einar (Håndlykken ) som direktør. Så har vi Tore Andersen som er super på en del av de tingene som mange sportssjefer gjør. I tillegg så har vi Morten Rønningen som er god administrativt, så vi er egentlig - etter mitt skjønn - godt besatt i de posisjonene. Og jeg vet ikke om det er noen jobb for meg heller. Jeg tror nok jeg hadde brent mer for å jobbe med yngre spillere og kanskje med trenere, som skal jobbe med yngre spillere. Jeg kunne vært en spillerutvikler jeg, men enn en sportssjef - tror jeg - den dagen jeg ikke skal være hovedtrener, sier Fagermo. 

Han forteller også om det å være dårlig taper og hvordan datteren hans reagert da han fremdeles var sur flere dager etter et tap.

Morsomme historierer

Det er Vardens nyhetsredaktør, Eirik Haugen, som har snakket med de tre personlighetene.

Han tror du vil bli servert morsomme historier du ikke før har hørt.

– Odd har hatt tre fargerike og svært taleføre trenere i Tom Nordlie, Arne Sandstø og Dag-Eilev Fagermo. I podkasten forteller de historier fra garderoben og treningsfeltet, jeg tror vi trygt kan slå fast at her kommer det fortellinger du ikke har hørt før, sier Haugen.

Hvem festet mest?

– Kan du gi noen eksempler?

– Vi hører om hvem som likte å ta seg en fest, hva som blir sagt mellom spillerne og historien om Odds første sesong i den øverste divisjonen. Du får også høre en svært åpen Fagermo som forteller om hva han kan tenke seg å gjøre den dagen han ikke lenger er hovedtrener i Odd.

– Hvor finner man podkasten?

– Podkasten er tilgjengelig på alle plattformer, blant annet for mobilbrukere. Det er bare å søke opp «Vardens Odd-pod» og dermed får du fri tilgang til episodene. Alt blir også lagt ut på varden.no. Den neste kommer om en uke.
 

annonse