annonse

«Andre gubber sier de skal på hyttetur for å slippe unna kjerringa. Vi sier at vi må på arbe'»

HAR HAVNET PÅ UTSTILLING
HAR HAVNET PÅ UTSTILLING: (F.v.) Jørn Pedersen (67) og Trond Ytterbø (63) er to av originalmedlemmene i Notodden Blues Band. 40 år etter oppstarten har bandet fått sin egen utstilling i hjembyen. Og mer er på gang. (Foto: ANDREAS SOLTVEDT)
NBB
NBB: Jan Sigurd Pettersen (f.v.), Jørn Øystein Johansen, Trond Ytterbø, Jørn Pedersen og Torgeir Hefre – her i 2008. (Foto: ANDREAS SOLTVEDT)
RUTINERTE
RUTINERTE: Her på scenen i 2015. (Foto: KNUT HEGGENES)
BANDKOMPISER
BANDKOMPISER: Pedersen og Ytterbø har lang fartstid sammen. – Vi spiller fordi det er en god greie å holde på med. (Foto: ANDREAS SOLTVEDT)
GODT SAMARBEID
GODT SAMARBEID: Torhild Sivertsen er en av NBBs mange samarbeidspartnere opp gjennom årene – her i 1991. (Foto: KJELL AULIE)
WALK OF FAME
WALK OF FAME: NBB fikk stein i 2014. (Foto: HELGE OTTESEN)

+ De er for lengst blitt for en kulturinstitusjon i fylket å regne. Skjønt Ytterbø'n og gjengen har ingen planer om å pensjonere seg ennå.

Andreas Soltvedt
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.