annonse

Arrangerer konsert for gatebarna

jan kristensen
jan kristensen: I fjor arrangerte minnegruppa den første konserten til inntekt for Prosjekt Gatebarn etter at Jan Kristensen fra Porsgrunn ble drept i Kenya i 2013. Konserten arrangeres igjen i år. (Foto: Bjørn Harry Schønhaug)

5. september arrangerer minnegruppa til avdøde Jan Kristensen veldedighetskonsert i Ibsenhuset.

  • Stian Johansen

Inntektene denne kvelden vil gå til prosjektet Kristensen etablerte i Kenya for gatebarn.

I fjor arrangerte minnegruppa den første konserten til inntekt for Prosjekt Gatebarn etter at Jan Kristensen fra Porsgrunn ble drept i Kenya i 2013, hvor han jobbet i en årrekke som misjonær med ulike prosjekter.

20 artister

Monica Kleven-Løwe i minnegruppa sier at det kommer 20 artister til Ibsenhuset.

– Konserten vil bli avholdt i storsalen, Dovregubbens Hall, og den vil starte klokken 18.00. Alle artistene vil spille én låt hver, bortsett fra Paul Allen, Aleksander Wahlman Åsgården og Vegard Arnesen Bakke som vil framføre to låter hver, sier Kleven-Løwe.

De to førstnevnte har det siste året vært med i TV-programmet «The Voice». Bakke er operautøver.

Kleven-Løwe forteller at det vil bli vist bilder fra Prosjekt Gatebarnas arbeid i Kenya, og at Kristensens kone og barn vil være tiltede.

Medisin og mat

– Pengene fra fjorårets konsert i Ibsenhuset gikk til å bygge en brønn, som har gitt vann til tusenvis. I år vil pengene gå til å mat og medisin til HIV- og aidsrammede mødre som er knyttet til skolen Jan Kristensen etablerte i slummen i Kenya.

– Mange av mødrene til barna på den skolen har HIV eller aids. ved å hjelpe dem, vil vi også hindre at flere barn havner på gata.

Kleven-Løwe sier at de ved fjorårets arrangement samlet inn 95.000 kroner. det kom 550 mennesker til konserten

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse