annonse

Denne gjengen har fått låne PM5-bygget: – Et drømmelokale

Inntar PM5
Inntar PM5: Kunstgarasjen har fått lov av Steinar Moe Eiendom til å ha utstilling i PM5 på Smieøya. 31. Mai til 1.juni steller de i stand sin tredje popup utstilling i Skien. Fra venstreChristina Johansen, Tom Erik Nykås og Ingunn Rønjom. Ørjan Madsen og Olaf Sagen (ikke på bildet) bidrar også til utstillingen. (Foto: VENDY BERG HEGLE)
Mange har minner herfra
Mange har minner herfra: Selv om bygget i praksis har stått tomt i en liten evighet, har mang en skiensungdom hengt her. På begynnelsen av 2000-tallet var PM5-bygget populært blant byens unge skatere - og grafitti-interesserte. (Foto: Vendy Berg Hegle)
ULIKE UTTRYKK
ULIKE UTTRYKK: Tegninger, fotografier og malerier tar opp konkurransen med graffitien på veggene i andre etasje på PM5. (Foto: )

+ Kunstgarasjen håper mange vil bli med dem inn i PM5 på Smieøya – før renoveringen av bygget settes i gang.

Vendy Berg Hegle


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.