annonse

Derfor ble Nesbø lagt inn på sykehus

NTB Scanpix
MÅTTE AVLYSE: Di Derre måtte avlyse den planlagte konserten under Skien Live sist helg, etter at vokalist Jo Nesbø ble akutt syk. (Foto: NTB Scanpix)

Di Derre måtte avlyse sin konsert på Skien Live. Nå er Jo Nesbø skrevet ut fra sykehuset.

Martin Øyvang

Ble slått ut av blodforgiftning, men utskrevet fra sykehuset og klar for Di Derre-konsert på Lillestrøm førstkommende torsdag.

Di Derre-frontfiguren ble akutt lagt inn på sykehus før helgen, slik at blant annet den planlagte konserten under Skien Live måtte avlyses.

Les også: Di Derre avlyste Skien Live-konserten

Mandag ble Jo Nesbø imidlertid utskrevet fra sykehuset, og torsdagens konsert på Lillestrøm går som planlagt.

– Det var en blodforgiftning sånn ut av det blå. Selvfølgelig alvorlig om jeg ikke hadde kommet meg på sykehus, men det gjorde jeg altså, forteller Nesbø til VG.

Det var midtveis i forrige uke at Jo Nesbø plutselig ble dårlig og med en hurtig stigende feber som gjorde at han ble hasteinnlagt, men nå bekrefter han overfor VG at formen er stigende og at sykehusoppholdet ikke vil hemme ham på de kommende Di Derre-konsertene.

– Det var naturligvis kjipt. Overfor arrangør og resten av bandet som hadde gledet seg, men først og fremst overfor alle de publikummerne som hadde kjøpt billetter og satt av kvelden, sier Jo Nesbø som håper å komme tilbake til festivalene en annen gang.

– Det er jo alltids nye somre, sier han.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse