annonse

Dino Tomic har 730.000 følgere på Instagram og kunsten sees av millioner verden over hver uke

I HULEN
I HULEN: Dino Tomic i sin kunstnerhule på Notodden, som han deler med kjæresten Mina Amunda Ristad Strømmen. Hun er også en anerkjent tatovør, som har høstet en rekke europeiske priser de siste årene.. (Foto: KNUT HEGGENES)
KJENDISKUNST I
KJENDISKUNST I: Dino Tomic’s portrett av den britiske Emilia Clarke. Den britiske skuespilleren er kjent blant annet fra Game of Thrones. (Foto: Privat)
KJENDISKUNST II
KJENDISKUNST II: Portrettet av Morgan Freeman er lagte med salt som instrument. Det er blitt et av Tomic’s mange varemerker. (Foto: )
KJENDISKUNST III
KJENDISKUNST III: Portrettet av Oscar-belønnede Jennifer Lawrence kjent fra The Hunger Games-serien og X-Men. (Foto: Privat)
SAND
SAND: En av Dino Tomic’s store sand mandalaer som har vakt stor oppsikt. Han brukes dagevis på å lage de og sekunder på å viske de ut. (Foto: )
ETTERTRAKTET
ETTERTRAKTET: Kunstneren Dino Tomic er blitt ettertraktet i USA - spesielt for sin performancekunst. (Foto: Knut Heggenes)

+ Kunstner og tatovør Dino Tomic er blitt et virkelig hett navn i USA. Oppdragene strømmer inn blant annet med å portrettere sports- og filmstjerner fra NBA, NLF og Zombieland.

Knut Heggenes
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.