annonse

Helt rå showdebut for Stine fra Skien

FUTT OG FART: FUTT OG FART: i de lekreste kostymer. - Kostymene er bare til å dåne av, mener Stine. Særlig dette danseantrekket. (Foto: )

Nærmere Las Vegas kommer du ikke.

  • KARI GISHOLT Kari.gisholt@varden.no

OSLO Se & Hør og en rekke kjendiser, deriblant Hege Schøyen, var på plass da Stine Skårdal Jensen (20) fra Skien showdebuterte på Wallmans Salonger i Oslo onsdag kveld. Champagneglassene klirret og elleville gjester svingte med serviettene for å vise sin begeistring for den unge staben som vartet opp med helaftens show og servering.
- Fantastisk gøy, sa en tindrende 20-åring til Varden rundt midnatt. Da hadde vi sett henne i aksjon i eventyrlig lekre kostymer som afrikadronning, latinodiva, kinapike og Las Vegas pinup og hørt henne synge alt fra fransk visesang til hollywoodsvisker og latinosødmer. Alt mens hun sprang hele kvelden med tallerkenstabler på armen og brett med drikkevarer for å servere gjestene på den unike showrestauranten beliggende idyllisk ved Akerselva i hovedstaden.
Stine er en av 12 artister som skal underholde på stedet i høst og med julebordsesongen nært forestående er det nærmest en heldøgnsjobb, men Stine er det tak i.

Yngst på scenen

- Jeg føler meg ung og uerfaren, men har lært utrolig mye allerede. Vi har vært gjennom en tøff innkjøringsperiode, men alle har vært hjelpsomme underveis. Veldig profesjonelle. Vi er nærmest blitt en familie, sier Stine som er yngst av alle på scenen, og bare en av fire norske som slapp gjennom audition-nåløyet i vår. Der for øvrig fem hundre ungdommer meldte seg.
Showet på Wallmans Salonger, "Jorda rundt på fire timer", er skreddersydd og den svenske gründeren Hasse Wallman var velkledd til stede på onsdagens premièreshow der nervene ikke var så synlige.
- Jeg syns det gikk bra, jeg, sier Stine som ikke har veldig mye erfaring som danser, men som har sunget mye siden hun gikk ut av musikklinjen på Skien videregående, blant annet med Suoni og andre storband.
- Det er kult å få danse litt, prøve seg på nye ting, men det er først og fremst "syngedame" jeg er i showet, sier Stine, som har flere solopartier i løpet av kvelden. Med et vell av skift, løshår og hodeplagg.

Nitti skift

- Rundt nitti skift har de regnet ut at vi gjør. I tillegg skal vi servere gjestene så det er mye å passe på, forteller hun. Noe Varden kan skrive under på der vi så henne i aksjon. Her skal du få tingene unna, passe tiden, underholde og passe på at gjestene har det bra. En uheldig servitør- og ikke Stine, helte et glass hvitvin over ryggen på en gjest, som tok det sporty.
- Det kommer sikkert til å skje noe sånt med meg en gang også, men foreløpig har jeg klart meg bra, sier Stine som har kjøpt leilighet på Grünerløkka og kan gå til jobben hver kveld. Det blir lange kvelder, for ikke å si netter og særlig i startfasen snur du lett på døgnet. Det roer seg sikkert med rutine etter hvert, tror Stine som har lyst til å satse på artistkarriere, men som vet det er vanskelig.
Og nei, hun har ikke tid til kjæreste akkurat nå. Han ville vel blitt temmelig forsømt i så fall, så best uten for tiden, slutter en strålende blid 20-åring som ba oss kjøre forsiktig hjem til Skien midt i natten.

Sitatet: Jeg føler meg ung og uerfaren, men har lært utrolig mye allerede.
(Arkivartikkel fra 29.09.2006)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse