annonse

I kveld kan Aleksander vinne The Voice

KAN VINNE
KAN VINNE: Aleksander Walmann Åsgården fra Porsgrunn kjemper i finalen. (FOTO: JOAKIM S. ENGER )

Nå kjemper Aleksander Walmann � sgården om å bli kåret til Norges beste stemme.

  • Ane Bamle Tjellaug Og Elisabeth Hvitsten

I kveld står det mellom Aleksander Walmann � sgården fra Porsgrunn, Hege Øversveen fra Biri, Martin Halla fra Aurskog/Bergen og Leif Anders Wentzel fra Gjøvik i finalen på The Voice på TV 2.

Og Aleksander stråler da varden.no møter han i pausen.

Facebook-knapp kommer her

Gliset er på

– Dette var helt fantastisk. Nå går jeg bare og gliser, sier han.

– Det er en seier i seg selv å stå her i dag, og jeg ser så opp til de tre andre finalistene. � være med i The Voice er det største jeg har opplevd.

Aleksander Walmann � sgården synger sin finalesang, «Finer Feelings» i kveldens sending. I tillegg synger han «A Team» av Ed Sheeran i en medley med de andre deltakerne.

Fikk ros

Etter at han sang kveldens første låt, påpekte programleder Øyvind Mund at Aleksander har mindre erfaring enn mange av de andre artistene i konkurransen.

Aleksander fikk ros av mentorene.

- Du oppleves veldig proff og du leverer hele tiden, smilte Hanne Sørvaag.

Vinneren blir kåret ved at seerne stemmer via telefon og sms. I tillegg har finalelåtene ligget ute til nedlasting på iTunes i ei uke og hver nedlasting teller som to finalestemmer. Mentorene har ingen makt i finalen.

Vinneren får en platekontrakt og en Lexus CT 200H og kan dessuten kalle seg Norges beste stemme.

LES OGS� :

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse