annonse

– Jeg oppdaget etter hvert at ikke alle reiste Europa rundt på turné

Født inn i musikeryrket
Født inn i musikeryrket: Som barn av to musikere, har Aina Helgeland Davidsen tilbrakt store deler av sin oppvekst på turné. Siden 2017 har saksofonisten arbeidet som lærer ved Skien kulturskole og prosjektleder for skolens fordypningsprogram i tillegg til sin karriere som musiker, både alene og i forskjellige grupper. (Foto: Bjørnar Larsen)
Prestisjefylt heder
Prestisjefylt heder: Aina Helgeland Davidsen vant 12. mai tredjeplass i den internasjonale Filadelfia-konkurransen i Italia. (Foto: Bjørnar Larsen)
Mental trening
Mental trening: Aina legger stor vekt på den mentale delen av treningen både for seg selv og for sine elever. (Foto: Bjørnar Larsen)
På historisk grunn
På historisk grunn: Skien kulturskole og Aina Helgeland Davidsen holder til i den gamle brannstasjonen ved Ibsenhuset. (Foto: Bjørnar Larsen)

+ – Musikken er en unik og personlig måte for musikere og publikum til å bli kjent med hverandre, sier saksofonist Aina Helgeland Davidsen.

Bjørnar Larsen
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.