annonse

Julie Bergan klar for VG-lista-showet

KLAR FOR STOR TURNÉ
KLAR FOR STOR TURNÉ: Julie Bergan fra Skien er blant artistene du møter på sommerens VG-lista-turné. (Foto: FREDRIK PEDERSEN)

Skiensartisten deltar på storkonserten i Oslo 24. juni.

Andreas Soltvedt

Julie Bergan opptrer på årets VG-lista-show på Rådhusplassen i Oslo fredag 24. juni. Dette framgår av en pressemelding fra NRK. Det første artistslippet til det årvisse kjempeshowet byr også på navn som The Main Level, Marcus & Martinus og Sandra Lyng.

Julie Bergan deltar også på VG-lista-turneen som gjennom sommeren tar turen innom Stavanger, Bergen, Trondheim og Førde.

Artisten fra Skien får for tiden mye radioinnspilling med hiten «I Kinda Like It».

Programledere på VG-lista showet blir NRK P3-profilen Christine Dancke og artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

To av artistene i den første artistpakka til VG-lista kan for øvrig oppleves i Telemark om ganske kort tid. Både Marcus & Martinus og The Main Level opptrer på Sluserock i Lunde lørdag 4. juni. Den rusfrie musikkfestivalen i Lunde er utsolgt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse