annonse

Kid Andersen bluesprisnominert i USA

Vendy Berg Hegle
STJERNE: Kid Andersen i aksjon under Bluesnight med Grenland Allstars i Ibsenhuset 30. desember 2017. (Foto: Vendy Berg Hegle)

Gitaristen Christoffer "Kid" Andersen fra Bamble høstet nok en Blues Music Award-nominasjon i USA som instrumentalist.

Martin Øyvang

Andersen, velkjent bluesmusiker fra Herre, har i en årrekke vært basert i USA der han både spiller i band og driver studioet Greaseland.

– Hyggelig å våkne opp til, fastslår Andersen (38).

Blues Music Awards er den amerikanske bluesmusikkens egen og prestisjefylte prisutdeling, som finner sted 9. mai i Memphis.

Christoffer "Kid" Andersen har flere ganger tidligere vært nominert i gitarinstrumentalistklassen.

Han er i godt og norgesaktuelt selskap i år: Bobby Rush, Joe Louis Walker, Larkin Poe og Billy F. Gibbons, som alle er i vente til Norge i år, høstet bluesprisnominasjoner – i likhet med norgesvenninnen Beth Hart, som fikk tre nominasjoner.

Flest fikk likevel tangentmesteren Anthony Geraci, som kan skilte med seks nominasjoner – samt én med bandet The Proven One, som han er en del av.

Shemekia Copeland og Nick Moss, også de velkjent for norske festivalpublikummere, fikk fire nominasjoner hver.
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse