annonse

Marits kreative påfunn blir lagt merke til. Nå håper hun flere vil bli med

Grenland Rocks
Grenland Rocks: Marit Hole er årsaken til at det har dukket opp morsomme og fargerike steiner i by og natur i Grenland de siste månedene. Barna Freya (7) og Edwin Keeping (4, snart 5) er gode hjelpere. De håper flere vil være med på leken. Finn en stein, mal den og gjem den. Finneren tar den med seg og gjemmer den på en ny plass. (Foto: VENDY BERG HEGLE)
PUS
PUS: Edwin har hjulpet mamma med å male denne kattesteinen. Nå er den gjemt i Porsgrunn sentrum så andre kan finne den. (Foto: )
Tema
Tema: Marit Hole velger seg gjerne tema for steinene ut fra noe aktuelt som skjer. Påske, basilusksesong og filmpremierer, for eksempel. (Foto: MARIT HOLE)
NINJA
NINJA: Når steinene er gjemt legger Marit ut bilde på Facebook for å hinte om hvor det kan letes. Finneren oppfordres til å gjengjemme. (Foto: )
Steinjakt
Steinjakt: Marit og barna har siden begynnelsen av mars gjemt morsomme steiner i by, park og natur i Grenland. (Foto: MARIT HOLE)

+ Marit Hole og barna er grunnen til at det har dukket opp fargerike steiner i by og natur i Grenland den siste tiden. Nå håper de flere vil bli med på leken.

Vendy Berg Hegle