annonse

Marits kreative påfunn blir lagt merke til. Nå håper hun flere vil bli med

Grenland Rocks
Grenland Rocks: Marit Hole er årsaken til at det har dukket opp morsomme og fargerike steiner i by og natur i Grenland de siste månedene. Barna Freya (7) og Edwin Keeping (4, snart 5) er gode hjelpere. De håper flere vil være med på leken. Finn en stein, mal den og gjem den. Finneren tar den med seg og gjemmer den på en ny plass. (Foto: VENDY BERG HEGLE)
PUS
PUS: Edwin har hjulpet mamma med å male denne kattesteinen. Nå er den gjemt i Porsgrunn sentrum så andre kan finne den. (Foto: )
Tema
Tema: Marit Hole velger seg gjerne tema for steinene ut fra noe aktuelt som skjer. Påske, basilusksesong og filmpremierer, for eksempel. (Foto: MARIT HOLE)
NINJA
NINJA: Når steinene er gjemt legger Marit ut bilde på Facebook for å hinte om hvor det kan letes. Finneren oppfordres til å gjengjemme. (Foto: )
Steinjakt
Steinjakt: Marit og barna har siden begynnelsen av mars gjemt morsomme steiner i by, park og natur i Grenland. (Foto: MARIT HOLE)

+ Marit Hole og barna er grunnen til at det har dukket opp fargerike steiner i by og natur i Grenland den siste tiden. Nå håper de flere vil bli med på leken.

Vendy Berg Hegle

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.