annonse

Marjit med ny musikk på Madeira

GODE DAGER
GODE DAGER: GODE DAGER: Marjit Vinjerui tilbringer 12 dager før jul i Funchal på Madeira før jul. FOTO: REICARDO FERREIRA (Foto: REICARDO FERREIRA)
SPILLER INN
SPILLER INN: SPILLER INN: Marjit Vinjerui gjorde opptak av flere sanger i studio. FOTO: REICARDO FERREIRA (Foto: REICARDO FERREIRA)
I STUDIO
I STUDIO: I STUDIO: Marjit med sine portugisiske musikervenner Paulo Gouveia, Joao Sousa og Wilson Correia. PRIVAT FOTO (Foto: )
KONSERT
KONSERT: KONSERT: Flyer til onsdagens konsert på Scat i Funchal. (Foto: )
FRISKE FARGER
FRISKE FARGER: FRISKE FARGER: Marjit tilbringer 12 fargerike og musikalske dager på Madeira. FOTO: REICARDO FERREIRA (Foto: REICARDO FERREIRA)

Landskapsarkitekt fra Sauherad sjekker musikalske landskap på Madeira.

  • Helge Ottesen

– Studioinnspilling og fire konserter på rad. Nytt publikum og helt nytt band med portugisiske musikere. Gøy å få prøve musikken min i en slik setting.

Facebook-knapp kommer her

Det melder Marjit Vinjerui fra et kafébord i Funchal på portugisiske Madeira. 12 spennende dager med lett jakke og sommersko. Søndag setter hun kurs mot foreldrenes småbruk på Gvarv.

Via kjente fra Akkerhaugen

– Jeg har tidligere skrevet at du har sunget på festivaltog i England og på bibliotek i San Diego I California. Nå på Madeira?

– Artig med slikt. Manageren min, Bjørn Skjeslien fra Akkerhaugen, har bodd her nede og han ble kjent med mange musikere. Jeg hjalp til med å kore på en av hans innspillinger og møtte igjen noen av musikerne nå. DD Peartree har bodd på Akkerhaugen, men bor i Funchal nå. Gøy å treffe dem igjen, sier hun.

Forskjellige konsertsteder

Onsdag, torsdag, fredag og lørdag er det konserter, på forskjellige steder.

– På en restaurantscene, i en stilig jazzklubb og til og med i en bokhandel. Atter en gang blant bokhyller, ler Marjit. De tre musikerne hun har møtt spiller jazz, så repertoaret blir en del deres jazzpregede låter og sanger fra mitt album, og noen nye jeg har laget.

– Du har vært i studio også?

– Fint å utnytte det mens jeg er her, en kjempefin mulighet. Vi spilte inn noe i helgen som var.

– Ny cd på gang?

– Det får være en hemmelighet. Jeg jobber som landskapsarkitekt i Oslo og driver med musikken min på si. La oss si det slik, avslutter Marjit Vinjerui.
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.