annonse

Nå er parken rustet opp og klar for storinnrykk

Fest
Fest: I Brekkeparken venter (f.v.) Linnea Dale, Aziz Chaer, Vanessa Oliveira, Erine Amundal og Harald Kittilsen over 3.000 besøkende på nasjonaldagen.
Fargerikt
Fargerikt: Tulipanene sprang rekordtidlig i blomst i år, men anleggsgartner Monica Lien er glad de varte til over nasjonaldagen. Alle (Foto: Sindre Omenås)
Hjelper
Hjelper: Anleggsgartneren har fått hjelp av to robotgressklippere til finpussen av Brekkeparken. (Foto: )
Tulipaner
Tulipaner: Monica Lien er en av to som plantet 23.000 løk i fjor, og skaper en fargerik stemning i parken i mai. (Foto: )
Fest
Fest: Vanessa Olivieira i kafeen er klar med lapskaus i år også, og Erine Amundal og Linnea Dale lover en aktiv dag for de unge i parken. (Foto: )

+ Anleggsgartner Monica Lien var redd tulipanene ikke ville overleve nasjonaldagen.

Sindre Omenås

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.