annonse

Nesten helt til topps i karaoke-NM

June
June: June Christin Børli fra Stridsklev kom på 2. plass i karaoke-NM lørdag kveld. Det var hun strålende fornøyd med. (Foto: Joakim S. Enger)
Letho
Letho: Karaokefinalens konferansier var Vidar Letho fra Skien. Han underholt publikum med både sang og musikk. (Foto: Joakim S. Enger)
Vinnere
Vinnere: De to vinnerne i henholdsvis herre og kvinneklassen ble til slutt Glenn Magne Elvik fra Skedsmo utenfor Oslo og Sara Elise Forsell fra Sarpsborg i Østfold. De skal representere Norge i VM som holder i Stockholm i midten av november. (Foto: Joakim S. Enger)
Monica
Monica: Det var 10 kvinnelige finalister med i sangkonkurransen. Monica Pettersen fra Herøya i Porsgrunn var en av dem. (Foto: Joakim S. Enger)

June Børli fra Porsgrunn sier andreplassen er en seier. Hun syns karaoke-NM var så nervepirrende at hun ikke hadde orka å vinne.

  • Ane Bamle Tjellaug

I kveld var Oslo konserthus arena for det første offisielle norgesmesterskapet i karaoke. Sara Elise Forsell fra Sarpsborg og Glenn Magne Elvik fra Skedsmo ble kåret til norgesmestere, og skal representere Norge i VM-finalen i Sverige i november.

Facebook-knapp kommer her

Det er June Christin Børli glad hun slipper.

– Jeg er dritglad for at jeg ikke vant, sier Børli, som har bodd på Stridsklev de siste 16 årene, men som opprinnelig kommer fra Bodø.

Det var her hun kvalifiserte seg til NM-finalen, mens hun egentlig var på besøk hos søstera. Hun lå på fødestua mens Børli sang seg til NM-finalen i karaoke på den lokale puben.

– Holdt på å få angstanfall

I finalen sang June Børli Leonard Cohens «Halleluja» i de innledende rundene, og gikk videre til finaleheatet, der hun framførte Brandi Carliles «The Story». Da dommerne skulle rope opp vinneren, sto til slutt bare hun og Sara Elise Forsell igjen.

– Da holdt jeg på å få angstanfall. Dette var så nervepirrende at jeg hadde dødd hvis jeg skulle stå i VM-finalen. Jeg ville virkelig ikke vinne, sier Børli.

Hun er med andre ord veldig fornøyd med andreplassen, som jo tross alt er det beste hun kunne oppnå uten å vinne hele konkurransen.

Fornøyd med innsatsen

Det var 16 finalister i årets norgesmesterskap. Monica Pettersen fra Herøya vant delfinalen i Langesund, og hun og Børli deler hotellrom under konkurransen.

Selv om hun ikke ble blant de fem beste, er Pettersen likevel fornøyd med innsatsen.

– Jeg skulle selvfølgelig ønska meg en bedre plassering, men jeg gjorde så godt jeg kunne, sier hun.

Monica Pettersen sang countrylåta «Sin Wagon» av Dixie Chicks.

– Det var veldig moro å stå på scenen her. Jeg er veldig fornøyd med egen opptreden, sier hun.

– Kommer du til å delta igjen til neste år?

– Så lenge jeg har tid og mulighet, gjør jeg sikkert det., sier Pettersen.

Hun kommer dessuten til å fortsette å synge karaoke på Sailors i Porsgrunn, sånn som hun pleier.

– Der er det ingen som klarer å stoppe meg.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse