annonse

Sender talentspeidere til Skien

KAN BLI DEG: Linnea Dahle fikk fart på karrieren etter Idol. Er du det neste taltentet fra Telemark som blir med i programmet? ARKIVFOTO: TV2 (Foto: Linda Steen fra idol)

TV2 trenger hjelp av deg.

Hege Løvdal Gulseth

TV 2-programmet Idol starter opp sin niende sesong på TV 2 til våren. Jakten på neste års Idol-deltakere er allerede i gang og nå legger «Idol-jegerne» ut på en landsomfattende turné.

– Vi vil gjerne at folk tar kontakt hvis de har et talent selv eller at de tipser oss om enkeltpersoner eller miljøer der vi kan finne egnende Idol-deltakere, sier TV2s pressekontakt Håvard Solem til Varden.

I september

Deretter vil TV2 avtale nærmere møtested for talentjakten som vil finne sted i Skien 17. september.

– Vi i redaksjonen er ivrige etter å komme ut og treffe folk. Det spirer og gror talenter i musikkmiljøet og det dukker opp nye idoler hele tiden. Det er mange flinke folk som bare trenger et lite push for å vokse og utvikle seg til sitt fulle potensiale, sier castingansvarlig i produksjonsselskapet FremantleMedia Norge, Mia Jacobsen i en pressemelding.

Man må fylle 15 år i løpet av 2015 for å kunne delta.

Gjennom åtte sesonger har Idol etablert seg som et populært program. Deltakerne blir introdusert musikkbransjen, og de får tilbakemeldinger fra noen av profilerte norske artister. I tillegg får de smake litt på artistlivet og hvordan det er å stå på en stor scene kanskje for første gang.

Dyrker det ekte

Med økt fokus på den musikalske kvaliteten, den musikalske relevansen og deltakernes vei inn i en knallhard musikkbransje, tar Idol 2016 mål av seg å finne en popstjerne med karrierepotensiale, skriver TV2 pressemeldingen.

– Vi skal dyrke det ekte. Hos artistene og i bransjen. Og produksjonen tar mål av seg å hjelpe talentene finne og dyrke sin egenart, som igjen skal gi dem en plattform å bygge videre på når kameraene er slått av, sier Mia Jacobsen.

I tillegg til Skien, skal talentspeiderne besøke Tønsberg, Tromsø, Bodø, Trondheim, Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Senere i høst blir det auditionrunder foran et dommerpanel, slik vi kjenner det fra tidligere Idol-runder.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse